Libnet.ro
UNICEF

21:15

Radu Banciu: Geoana, culmea imposturii si a bataii de joc universale, vrea sa fie sef in PSD (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Geoana, culmea imposturii si a bataii de joc universale, vrea sa fie sef in PSD (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seara, intentia lui Mircea Geoana de a reforma PSD-ul, dupa ce a adus nenumarate acuze la adresa social-demoractilor in urma excluderii sale din partid. Mircea. continuă pe B1

Radu Banciu: Victoria lui Iohannis a fost un miracol absolut, dar asa ceva nu se va mai repeta vreodata. Nu ne va fi mai bine (VIDEO)

Radu Banciu a reafirmat, marti seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, ca victoria lui Klaus Iohannis in turul doi al prezidentialelor a fost o pura minune si nimic mai mult. A fost un miracol.

Radu Banciu a pierdut procesul cu Andreea Berecleanu! Cat trebuie sa ii plateasca vedetei tv dupa ce a jignit-o public

Dupa ce l-a dat in judecata pe Radu Banciu pentru ca a facut afirmatii defaimatoare la adresa ei, Andreea Berecleanu a primit castig de cauza din partea instantei si va primi din partea acidului prezentator tv suma de 15. 000 de lei si scuze publice.

Radu Banciu: Oare Ponta cum doarme noaptea dupa atatea greseli facute? Basescu sigur doarme perfect, cu degetu-n gura (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, iesirea publica a presedintelui Basescu in care i-a amintit lui Victor Ponta toate greselile facute in mandatul sau de premier si l-a rugat sa creeze un nou.

Andreea Berecleanu a castigat procesul cu Radu Banciu si B1 TV: despagubiri de 15.000 de lei si scuze publice

Andreea Berecleanu, realizatoarea Observatorului de la ora 19:00, difuzat de Antena 1, a castigat definitiv si irevocabil procesul de calomnie intentat jurnalistului Radu Banciu si postului B1 TV, relateaza Paginademedia. ro.

Radu Banciu, despre situatia lui Marko Attila: Daca in Romania esti ungur si prost, hot nu mai ai cum sa fii

Radu Banciu a comentat, miercuri seara, votul Camerei Deputatilor, care a aprobat arestarea preventiva a lui Marko Attila, dar l-a salvat pe Catalin Teodorescu la renumararea voturilor. Cred ca Teodorescu nu va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )