Libnet.ro
UNICEF

05:45

Radu Banciu: Iohannis e un politician de proasta calitate, iar Ponta a mintit in politica mai mult decat a spus adevarul (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Iohannis e un politician de proasta calitate, iar Ponta a mintit in politica mai mult decat a spus adevarul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre politicienii Victor Ponta si Klaus Iohannis. Se simte un pic de ciuda la Victor Ponta, dar Klaus Iohannis e un. continuă pe B1

Radu Banciu: Alexandru Athanasiu inaugureaza o noua categorie de oameni politici in Romania - prostul prins inainte de a se apuca sa fure. El nu a furat absolut nimic! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre punerea sub invinuire a lui Alexandru Athanasiu pentru abuz in serviciu in dosarul Microsoft.

Radu Banciu: Alina Gorghiu a indurat un frig siberain la Vaslui. A stat imbracata in palton, cu o esarfa la gat ca si cum si-ar fi bagat degetelele in lacul Baikal (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre turneul facut in judetele din Moldova de presedintele PNL, Alina Gorghiu. Alina Gorghiu a.

Fratilor, stiti de relatia Coanei Leana cu Ion Iliescu? Radu Banciu: A DORMIT in acelasi pat cu EA. Bunicuta iesea presedinte si in 96 daca stia secretul cu ICONITA (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara despre credincioasa Coana Leana, in buzunarul careia s-a gasit, dupa executare, o iconita. Asta da peste cap tot ce am invatat noi despr.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )