Libnet.ro
UNICEF

16:00

Radu Banciu: Ce ironie, Judecatoria Vaslui a ajuns sa-i decida soarta lui Relu Fenechiu! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ce ironie, Judecatoria Vaslui a ajuns sa-i decida soarta lui Relu Fenechiu! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, ar putea iesi din inchisoare, dupa ce. continuă pe B1

Radu Banciu: Astazi, in PSD, se vorbeste despre Victor Ponta ca despre un gunoi. Oare nu asta va fi si soarta lui Liviu Dragnea la un moment dat?

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, un sondaj intern al PSD ar arata ca Liviu Dragnea a ajuns la 15% in timp ce PSD se mentine la cota de.

Radu Banciu, despre romanii care parasesc tara: Cei buni si destepti pleaca, cei prosti si fara perspective raman in Romania (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre statistica potrivit careia noua romani parasesc tara la fiecare ora. Radu Banciu, despre.

Radu Banciu, extrem de critic la adresa lui Iohannis: O starpitura politica (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu scrisoare publica a profesorului Ioan Sabau Pop care critica faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu si-a facut timp in.

Unspe Metri: Radu Banciu, povesti despre cel mai scump fundas din toate timpurile (VIDEO)

In editia de luni a emisiunii Unspe Metri, Radu Banciu a povestit despre inceputurile lui Benjamin Mendy la Olympique Marseille, fundas care a devenit cel mai scump din lume dupa ce a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )