Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Juniorul Vanghelie, suparat pe englezoaice ca fac sex cu tot regatul, numai cu el nu

B1 B1,
Radu Banciu: Juniorul Vanghelie, suparat pe englezoaice ca fac sex cu tot regatul, numai cu el nu

Jurnalistul Radu Banciu a comentat miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre dezamagirea prin care trece fiul lui Marian Vanghelie, Alexandru, student la Londra. Fiul. continuă pe B1

Radu Banciu: Juniorul Vanghelie, suparat pe englezoice ca fac sex cu tot regatul, numai cu el nu

Jurnalistul Radu Banciu a comentat miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre dezamagirea prin care trece fiul lui Marian Vanghelie, Alexandru, student la Londra. Fiul.

Radu Banciu: imbracat in aviator, Radu Mazare pare mai degraba un carutas. Numai cu elevii nu mai facuse poze

Jurnalistul Radu Banciu a comentat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, decizia primarului Constantei, Radu Mazare, de a se costuma in aviator la ceremonia de deschidere a anului.

Radu Banciu: Gigi Becali e fabulos la telefon, dar in studio nu are cuvintele la el, de taranoi vai de mama lui

Jurnalistul Radu Banciu a comentat marti seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, disputa verbala dintre Gigi Becali si Monica Tatoiu, care s-a petrecut luni seara intr-o emisiune.

Radu Banciu: Adrian Nastase a invatat un nou cuvant, fraier. Fraieri am fost noi ca te-am suportat atat, tu stai la puscarie bine-mersi

Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminica seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, cea mai recenta postare pe blog a lui Adrian Nastase, care analizeaza situatia economica din Uniunea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )