Libnet.ro
UNICEF

12:45

Radu Banciu: Moise Guran, adio TV, dupa conflictul cu Nicolicea, dar prins intr-un program de guvernare (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Moise Guran, adio TV, dupa conflictul cu Nicolicea, dar prins intr-un program de guvernare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre plecarea lui Moise Guran de la carma emisiunii Biziday pe care o realiza la postul de televiziune Digi24, dupa ce a. continuă pe B1

Moise Guran, adio emisiune la tv

Moise Guran renunta la emisiunea Biziday, pe care o realizeaza la Digi 24. Potrivit informatiilor Paginademedia. ro, ultima editie a emisiunii Biziday va fi difuzata la joi, 23 iunie, scrie paginademedia. ro. Din.

Moise Guran renunta la emisiunea Biziday difuzata de Digi 24

Moise Guran renunta la emisiunea Biziday pe care o realizeaza la televiziunea Digi 24, ultima editie urmand sa fie difuzata saptamana aceasta.

Radu Banciu, despre calificarea ratata a Romaniei din cauza cinei tarzii: UEFA ne-a eliminat pentru ca a balmajit programul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre meciul dintre Romania si Albania, dar si despre argumentul adus de tata Puiu pentru a-i scuti pe baietii de la.

Moise Guran a dezvaluit motivele pentru care renunta la Biziday si care ii sunt planurile: Regret ca a trebuit sa iau o astfel de decizie

Jurnalistul Moise Gurana dezvaluit motivele care au stat la baza deciziei de a renunta la a mai realiza emisiunea Biziday, precizand insa ca va continua colaborarea cu postul Digi 24 in calitate de invitat.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )