Libnet.ro
UNICEF

17:30

Radu Banciu, despre calificarea ratata a Romaniei din cauza cinei tarzii: UEFA ne-a eliminat pentru ca a balmajit programul (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre calificarea ratata a Romaniei din cauza cinei tarzii: UEFA ne-a eliminat pentru ca a balmajit programul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre meciul dintre Romania si Albania, dar si despre argumentul adus de tata Puiu pentru a-i scuti pe baietii de la. continuă pe B1

Radu Banciu, reactie dupa accidentul din Brasov: Va dati seama ce tara suntem? Va trebui probabil sa avem si noi un accident grav de caruta electorala, ca sa stabilim exact ce s-a intamplat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia autoritatilor dupa accidentul produs in judetul Brasov, in care patru persoane au murit si.

Un avion de lupta sirian s-a prabusit la scurt timp dupa decolare, din cauza unor defectiuni tehnice

Un avion de lupta sirian s-a prabusit la scurt timp dupa ce a decolat de pe aeroportul Hama, din cauza unor probleme tehnice, a declarat o sursa militara, fara a oferi detalii despre ziua in care a avut loc incidentul.

CFR: Trenurile circula cu restrictii de viteza in sudul tarii, din cauza temperaturilor ridicate

Trenurile circula cu limita de viteza in jumatatea de sud a tarii, din cauza temperaturilor ridicate. Pentru desfasurarea traficului in siguranta in jumatatea de sud a tarii viteza de circulatie a trenurilor s-a limitat la 70 km/h pentru trenurile de calatori si la 50 km/h pentru trenurile de marfa , din cauza temperaturilor ridicate care se inregistreaza in aer si implicit la nivelul sinei, unde acestea pot depasi pragul de 50-55 de grade, anunta CFR, intr-un comunicat.

Un tren care circula pe ruta Constanta - Bucuresti s-a oprit din cauza unei defectiuni. Acesta va avea intarziere de peste o ora (VIDEO)

Un tren care circula pe ruta Constanta - Bucuresti s-a oprit intre Cernavoda si Fetesti din cauza unei defectiuni la sistemul electric, informeaza B1 TV. Unul dintre calatori a sustinut pentru B1 TV.

Romania se topeste la 37 de grade: Peste 1.200 de bucuresteni au cerut ajutorul ambulantei din cauza caldurii (VIDEO)

Peste 1. 200 de bucuresteni au cerut ajutorul ambulantei din cauza caldurii. Ziua de sambata se anunta si mai grea pentru echipele de interventie in conditiile in care Romania se.

FOTO. Revolutie in lumei modei. Un model dat afara din cauza marimii a devenit motorul de succes al unui brand de lenjerie intima

Iskra Lauwrence este, poate, cel mai cunoscut model al brandului Aerie, ale carui vanzari le-au depasit pe cele de la Victorias Secret, in urma succesului campaniei publicitare in care au fost folosite doar tinere cu forme mai rotunjoare, ale caror imagini nu au fost retusate, scrie The Independent. insa la inceputul carierei sale, a fost data afara din cauza soldurilor mai mari decat standardul.

MAI: Doua persoane au murit din cauza furtunilor puternice

Aproximativ 2. 000 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit pentru salvarea populatiei din zonele afectate de fenomenele meteo din ultimele 24 de ore. Potrivit unui comunicat al MAI, doua persoane.

Tren blocat pe sine din cauza unei defectiuni

Un tren de calatori, care face legatura intre Constanta si Capitala, este blocat pe sine de mai bine de o ora in apropiere de Cernavoda. Mecanicul a anuntat o defectiune la locomotiva. Pasagerii asteapta ca trenul sa se puna in miscare, mai ales ca multi dintre ei au legaturi din Bucuresti catre alte judete, informeaza Digi24.

21 de turisti, dintre care 10 copii, internati de urgenta din cauza unei toxiinfectii alimentare

Un grup de 21 de persoane, adulti si copii, cazati la un motel din Scheia, s-au prezentat duminica la Spitalului Judetean de Urgenta Suceava cu simptome de intoxicatie alimentara, informeaza un comunicat al Prefecturii Suceava.

Proceduri disciplinare impotriva Ungariei, Belgiei si Portugaliei, din cauza fanilor (UEFA)

Federatiile din Ungaria, Belgia si Portugalia sunt vizate de proceduri disciplinare pentru incidente diverse cauzate de fanii lor pe stadioanele EURO 2016, a anuntat astazi UEFA, instanta care organizeaza turneul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )