Libnet.ro
UNICEF

12:15

Radu Banciu: Mortul zilei, nepotul lui Nicolae Ceausescu. Nascut in Scornicesti, nu a uitat locul de unde a plecat, chiar daca era o persoana importanta in vremea aia (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Mortul zilei, nepotul lui Nicolae Ceausescu. Nascut in Scornicesti, nu a uitat locul de unde a plecat, chiar daca era o persoana importanta in vremea aia (VIDEO)

In emisiunea de pe data de 4 aprilie, Radu Banciu a vorbit despre mortul zilei, Emil Barbulescu, nepotul lui Nicolae Ceausescu. Potrivit celor spuse de catre jurnalist, decedatul a murit din cauza ca. continuă pe B1

Nepotul fostului dictator Nicolae Ceausescu a murit la 58 de ani: Acesta suferea de lupus, o boala care deterioreaza organismul

Emil Barbulescu, nepotul fostului dictator Nicolae Ceausescu, a murit la varsta de 58 de ani la Scornicesti, dupa ce a suferit pentru mai multi ani de lupus, o boala care poate deteriora orice parte a.

Nepotul lui Nicolae Ceausescu, Emil Barbulescu, a murit

Nepotul fostului dictator Nicolae Ceausescu, Emil Barbulescu, a murit la varsta de 58 de ani, la Scornicesti, dupa ce a suferit mai multi ani de o boala care deterioreaza organismul, conform.

Radu Banciu, dupa afirmatiile lui Irimescu privind camioanele cu 35 de miliarde de euro: Dupa o asemenea prostie, o stupizenie cat tot Guvenul Ciolos la un loc, trebuia sa fiti departe (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre afirmatia Ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, privind transferul a 35 de miliarde de euro din Romania, cu.

Radu Banciu: Deputatii vor sa le interzica jurnalistilor sa filmeze votul secret cu bile. Astia sunt cu totii dispusi sa comita orice frauda posibila. Cand esti politician nu respecti nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre hotararea deputatilor de a le interzice jurnalistilor sa mai filmeze votul secret cu bile deoarece camerele ar.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )