Libnet.ro
UNICEF

11:15

Radu Banciu: Nadia Comaneci arata infiorator, cel putin la fata, mai bine n-ar mai iesi din casa (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Nadia Comaneci arata infiorator, cel putin la fata, mai bine n-ar mai iesi din casa (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca atacurile sale la adresa fostei gimnaste Nadia Comaneci, care a pozat intr-un pictorial sexy la o. continuă pe B1

Radu Banciu: Nadia Comaneci arata infiorator, cel putin la fata, mai bine n-ar mai iesi din casa

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca atacurile sale la adresa fostei gimnaste Nadia Comaneci, care a pozat intr-un pictorial sexy la o.

Radu Banciu nu se dezminte! O face pe Nadia Comaneci botoxata si penibila!

Radu Banciu pare sa nu aiba limite si ajunge sa o jigneasca pe Nadia Comaneci in ultimul hal. Jurnalistul de la B1TV o catalogheaza pe sportiva drept botoxata si penibila, si ca merita sa fie plesnita putin. Continue reading .

Radu Banciu: Merita sa-i plesnesti putin pe Nadia si pe Ilie Nastase, ea e o botoxata, el un Victor Ciorbea mai norocos la femei

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca fostii campioni Nadia Comaneci si Ilie Nastase nu trebuie scutiti de critici pentru ca accepta sa.

Robert Turcescu explica de ce a numit-o pe Nadia Comaneci cersetoare

Robert Turcescu subliniaza ca a aruncat cuvinte grele atunci cand a criticat-o pe Nadia Comaneci pentru a fi sigur ca mesajul luni de lupta impotriva consumului margarinei ajunge indeajuns de departe. Jurnalistul se arata revoltat de faptul ca gimnasta promoveaza in scoli acest tip de produs, considerat de multi nociv. Continue reading .

Nadia Comaneci si Ilie Nastase, jigniti in ultimul hal: O botoxata si Mister Bean

Scandalul margarinei in care a fost implicata fosta mare campioana Nadia Comaneci a atras reactii de tot felul la adresa Zeitei de la Montreal.

Scandalul margarinei promovate de Nadia Comaneci este cercetat de Ministerul Educatiei

Scandalul margarinei promovate de Nadia Comaneci este cercetat de Ministerul Educatiei. Corpul de control al ministerului verifica modul in care producatorul de margarina si-a facut publicitate in Scoala.

Radu Banciu, despre clubul lui Andrei Nastase din Neptun: in locul lui Adrian Nastase, ii dadeam doua perechi de palme (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, decizia lui Andrei Nastase de a-si deschide un club in statiunea Neptun. Radu Banciu sustine ca, in.

Radu Banciu: Iulia Vantur vea sa ne arate ca nu s-a casatorit, iar indianul ei a devenit un fel de Mister Pink

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, pe prezentatoarea TV Iulia Vantur, care sustine vehement ca nu s-a maritat cu actorul indian Salman.

Radu Banciu: Iulia Vantur vrea sa ne arate ca nu s-a casatorit, iar indianul ei a devenit un fel de Mister Pink

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre prezentatoarea TV Iulia Vantur, care sustine vehement ca nu s-a maritat cu actorul indian Salman.

Radu Banciu: A cucerit-o turcul fermecator pe Andreea Marin masandu-i coloana facuta franjuri de la bataile sotului

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, cum s-a infiripat relatia dintre Andreea Marin si fizioterapeutul turc Tuncay Ozturc, in momentul in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2317 seconds )