Libnet.ro
UNICEF

22:30

Radu Banciu: Noi nu vorbim de antisemitismul lui Iohannis, in primul rand pentru ca Iohannis nici nu stie ce e aia. Noi nu-l banuim de asta, ci de... (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Noi nu vorbim de antisemitismul lui Iohannis, in primul rand pentru ca Iohannis nici nu stie ce e aia. Noi nu-l banuim de asta, ci de... (VIDEO)

Klaus Iohannis a fost acuzat de antisemitism dupa ce a sustinut ca cine stie ce intelegeri secrete face Dragnea in Israel cu evreii, dar sper sa aiba bunul simt sa explice romanilor, cand se intoarce, ce. continuă pe B1

Radu Banciu, despre amenda data de CNCD publicatiei Times New Roman: Nu crede nimeni in justitia lor, totul e fabricat. Daca era iubita mea, nu se sesizau. Putea sa tune si sa fulgere, pe ei nu-i interesa (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii de a amenda cu 16. 000 de lei publicatia Times New Roman, pentru un.

Radu Banciu, despre ipostaza in care a fost surprinsa Olguta: Ministrul Muncii, in exercitiul functiunii. Picioarele sunt rasfirate. De altfel, vedem dupa moaca doamnei ca situatia e sub control (VIDEO, FOTO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu postura in care a fost fotografiata Olguta Vasilescu, la intalnirea de luni a reprezentantilor Guvernului cu managerii de.

Radu Banciu: PMP considera ca primarii au devenit nereprezentativi pentru electorat. intr-adevar, sa fii ales primar cu 7,7% intr-un oras de dimensiunea Craiovei e ridicol (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre initiativa PMP ca alegerile pentru functiile de primar sa se desfasoare in doua tururi de scrutin. Traian Basescu, .

Radu Banciu: Nu faci niciun bine Romaniei ca te duci sa votezi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu planul lui Liviu Dragnea de a intocmit o comisie condusa de el pentru a decide evolutia Romaniei pana in 2040. O veste.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )