Libnet.ro
UNICEF

11:00

Radu Banciu: PDL si PNL si-au revenit cam repede dupa aceasta infrangere, dar nu le strica o amicitie macar de ochii lumii

B1 B1,
Radu Banciu: PDL si PNL si-au revenit cam repede dupa aceasta infrangere, dar nu le strica o amicitie macar de ochii lumii

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV, fuziunea dintre PNL si PDLcare a luat prin surprindere electoratul, la doar trei zile dupa. continuă pe B1

Radu Banciu: Marea reusita a dreptei ar fi sa-l repuna pe sine pe Antonescu, care sa-i dea doua palme lui Ponta la prezidentiale (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV, unde au gresit partidele de dreapta de au obtinut un scor atat de slab la europarlamentare. Cand ind.

Radu Banciu: Daca Dragnea l-ar fi dezgropat pe Amza Pellea, el ar fi obtinut sigur peste 50% la europarlamentare

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV, rezultatele catastrofale ale partidelor politice la alegerile europarlamentare. El a precizat ca singura.

Radu Banciu: Daca Dragnea l-ar fi dezgropat pe Amza Pellea, ar fi obtinut sigur peste 50% la europarlamentare (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV, rezultatele catastrofale ale partidelor politice la alegerile europarlamentare. El a precizat ca singura.

Radu Banciu: Victor Ponta, chiar si invingator cu peste 40% din voturi, are de platit niste polite

Jurnalistul Radu Banciu a explicat, duminica seara, la finalul votului pentru europarlamentare, ca presedintele PSD Victor Ponta a avut de platit niste polite chiar si dupa ce a fost declarat castigator.

Sulfina Barbu: Discutiile PDL-PNL vizeaza o colaborare politica. Un prim proiect comun, alegerile prezidentiale

Discutiile PDL cu PNL vizeaza o colaborare politica cu un prim proiect politic comun alegerile prezidentiale, a declarat, marti, vicepresedintele PDL Sulfina Barbu, pentru Mediafax. Discutiile cu PNL vizeaza o.

Vasile Blaga: Nu se pune problema unei fuziuni PDL-PNL. Nu ne vom opune ca liberalii sa intre in familia popularilor europeni

Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat luni ca nu se pune problema unei fuziuni intre PDL si PNL. Blaga a spus insa ca PDL nu se va opune intrarii liberalilor in Partidul Popular European PPE). Salut decizia lui Crin Antonescu de a-si trimite europarlamentarii in PPE, a spus Blaga.

Cum se va alege candidatul unic al noii aliante de dreapta PDL-PNL

Seful PDL Vasile Blaga a afirmat, miercuri seara, la postul B1 TV, ca noua alianta de dreapta PNL - PDL va desemna candidatul unic la prezidentiale in urma unei cercetari amanuntite.

Negocieri PDL-PNL pentru o posibila colaborare

Reprezentantii PDL se vor intalni, in aceasta dupa amiaza, la Parlament, cu cei ai PNL, pentru o prima runda de negocieri, in vederea colaborarii.

Blaga: Reuniunea PDL-PNL va avea loc miercuri

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, dupa o sedinta informala a conducerii partidului, ca reprezentantii PDL se vor intalni, miercuri, la Parlament, de la ora 17. 00, cu cei ai PNL, pentru o prima runda de negocieri, anunta Mediafax.

Antonescu si Blaga, dupa negocierile PDL - PNL: Vom avea un candidat comun la Presedintie. Functionam ca o alianta, dar nu pe hartie (VIDEO)

Liderii PDL si PNL au decis, miercuri, in cadrul primei runde de negocieri de la Parlament, sa sustina acelasi candidat la Prezidentiale, urmand sa decida impreuna care va fi acesta. Anuntul a fost facut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )