Libnet.ro
UNICEF

22:00

Radu Banciu: Politicienii sunt in siguranta, se roaga tiganusii pentru ei. Dar, atentie, nu va fi pe gratis! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Politicienii sunt in siguranta, se roaga tiganusii pentru ei. Dar, atentie, nu va fi pe gratis! (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a vorbit, vineri seara, despre Dorin Cioaba, regele international al romilor, care a spus, in cadrul evenimentului Mic dejun cu rugaciune, ca intreaga comunitate se va ruga. continuă pe B1

Radu Banciu, despre dosarul Mineriada: in societatea romaneasca e festival! Daca Iliescu va fi condamnat pentru genocid, va iesi cu picioarele inainte din puscarie

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, redeschiderea dosarului Mineriada, in care se aduc acuzatii de crima impotriva umanitatii. Banciu spune ca sunt mari sanse ca Ion Iliescu sa fie condamnat pe.

Radu Banciu: Rudel Obreja e un cetatean pe care daca-l vezi pe strada si esti un om normal, trebuie sa treci pe celalalt trotuar (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, marti seara, despre Rudel Obreja, spunand ca este unul din cei mai mari delicventi ai tarii, iar Elena Udrea a gresit cand s-a inconjurat cu astfel de oameni. Nu faci.

Radu Banciu: Doamna Udrea, luati-i alfabetic, dupa sms-uri, cum vreti, pe toti cei care v-au cerut bani, numai sa-i stim si noi (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a comentat, miercuri seara, acuzatiile pe care le-a adus Elena Udrea la adresa unor persoane despre care spune ca i-au cerut bani si faptul ca vor urma noi dezvaluiri in dosarele in.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )