Libnet.ro
UNICEF

07:45

Radu Banciu: Prezidentialele din acest an, cea mai mare comedie. A nu te duce la vot inseamna a avea constiinta

B1 B1,
Radu Banciu: Prezidentialele din acest an, cea mai mare comedie. A nu te duce la vot inseamna a avea constiinta

Jurnalistul Radu Banciu a declarat joi seara ca alegerile prezidentiale din acest an sunt cea mai mare comedie, aratand ca a nu te duce la vot inseamna a avea constiinta. Cea mai mare comedie sa. continuă pe B1

Sun Plaza, cea mai mare crestere procentuala anuala a traficului de vizitatori, dintre mall-urile din Bucuresti

Sun Plaza Shopping Center are cea mai mare crestere procentuala anuala a traficului din randul centrelor comerciale din Bucuresti, situata constant la un nivel de 10%, arata un comunicat de presa remis redactiei.

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

FOTO VIDEO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

Radu Banciu: Dan Diaconescu ingroapa mortii joi, iar Liviu Dragnea ii dezgroapa duminica sa mearga la vot

Jurnalistul Radu Banciu a ironizat demersul lui Dan Diaconescu de a ingropa patru cadavre care nu au fost ridicate de la IML, aratand ca lideurl PPDD i-a ingropat miercuri, iar Liviu Dragnea o sa-i dezgroape.

Radu Banciu: Viorel Hrebenciuc intra pe lunga lista a incarcerabililor in regim de urgenta

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat luni seara ca fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc intra pe lunga lista a incarcerabililor in regim de urgenta, dupa ce a demisionat din Parlament pentru a putea fi cercetat de.

Cum sa pregatesti cea mai buna varza murata

Nu trebuie sa fii o gospodina cu experienta pentru a pune varza la murat. Iar daca urmezi sfaturile regretatului Radu Anton Roman regasite in cartea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti) vei obtine cea mai buna varza murata. Iata cum:.

Minus 8 grade Celsius la Miercurea Ciuc, unde s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara

Cea mai scazuta temperatura din acest an a fost inregistrata luni la Miercurea Ciuc, unde mercurul din termometre a coborat pana la minus opt grade Celsius.

Satmareanul Emanuel Gyenes reprezinta Romania la Dakar 2015, cea mai dura competitie de motorsport din lume

Romaniava avea un reprezentant in cea mai dura competitie de motorsport din lume. Dupa ce a ratat participarea la editia 2014 aRaliului Dakardin motive financiare, Emanuel Gyenesa obtinut fondurile necesare pentru a se inscrie la raliul de anul viitor, in conditiile in care numai taxa de inscriere este de 14. 800 de euro.

Oscar Pistorius ar putea ispasi o pedeapsa mult mai mare pentru uciderea iubitei sale

Fostul campion paralimpic Oscar Pistorius ar putea ispasi o pedeapsa mult mai mare decat cea de cinci ani de inchisoare pentru ca si-a ucis iubita. La o saptamana dupa ce instanta a dat sentinta,.

Mitropolia Clujului acorda cu inima larga cea mai importanta distinctie politicienilor sensibili la finantele Bisericii

Crucea Transilvana, cea mai importanta distinctie acordata de Mitropolia Clujului, a ajuns la personalitati precum regele Mihai I, Ionel Haiduc sau Mugur Isarescu. Decoratia a fost acordata si unor politicieni precum Victor Ponta- principalul nostru sponsor, Emil Boc pentru sprijinul oferit Mitropoliei Clujului si ex-ministrului Adrian Videanu pentru contributia lor la rectitorirea manastirii Nicula.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )