Libnet.ro
UNICEF

18:15

Radu Banciu: Prost e ala care nu cere. Tariceanu a cerut doua milioane, pana la urma s-a negociat ca in piata la gogosari si s-a ajuns la un milion (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Prost e ala care nu cere. Tariceanu a cerut doua milioane, pana la urma s-a negociat ca in piata la gogosari si s-a ajuns la un milion (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care si faptul ca viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost condamnat . continuă pe B1

Radu Banciu: in 2008, Vintu la toata lumea dadea cate un milion. Daca aveai norocul sa te intalnesti cu el la coada la pepeni, tot un milion iti dadea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care si faptul ca omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost adus .

Radu Banciu: Lux pe banii statului pentru diplomatii romani. Nu exista om care sa isi reprezinte diplomatic tara sa nu aiba vreo pila (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care si sumele pe care le cheltuie diplomatii romani din banii.

Radu Banciu, despre cum pokemania cuprinde Romania: Te duci sa ii prinzi pe toti, vezi ca vine oceanul in fata, o iei inainte. Telefonul sa il tii bine sa nu iti cada si mergi inainte (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care si isteria care a cuprins o lume intreaga din pricina.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )