Libnet.ro
UNICEF

18:45

Radu Banciu: Romania a fost mereu dusa cu pluta de politicieni mediocri (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Romania a fost mereu dusa cu pluta de politicieni mediocri (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre ordonanta de urgenta privind migratia primarilor. in aceasta dimineata s-a aprobat traseismul . continuă pe B1

Radu Banciu: Nicusor Constantinescu a fost vazut intr-un hipermarket din Queens, cu cosul plin (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, marti seara, in cadrul emsiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca a primit de la un telespectator o imagine care il infatiseaza pe Nicusor Constantinescu in tr-un.

Radu Banciu: Chiar si Ponta e nemultumit de glumele proaste pe care le face, si-a cerut scuze pentru mojicia infioratoare facuta cu popcornul (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, lipsa de decenta a premierului Ponta, dupa gluma facuta cu popcornul. Si-a cerut scuze viitorul.

Radu Banciu, despre OUG privind migratia primarilor: Este o chestiune primitiva (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, ca OUG privind migratia primarilor este o chestiune primitiva. Este o chestiune primitiva. E o escrocherie.

Radu Banciu: ALS Ice Bucket Challenge este in esenta o crunta tampenie, e un banal cliseu (VIDEO)

BRadu Banciu a afirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca ALSIce Bucket Challenge leapsa cu gheata) este in esenta o mare tampenie deoarece.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )