Libnet.ro
UNICEF

05:30

Radu Banciu: ALS Ice Bucket Challenge este in esenta o crunta tampenie, e un banal cliseu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: ALS Ice Bucket Challenge este in esenta o crunta tampenie, e un banal cliseu (VIDEO)

BRadu Banciu a afirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca ALSIce Bucket Challenge leapsa cu gheata) este in esenta o mare tampenie deoarece. continuă pe B1

Samsung s-a folosit de Ice Bucket Challenge pentru o reclama la Galaxy S5 [VIDEO]

In urma unui gest destul de greugreu de inteles, Samsung a lansat o reclama la Galaxy S5 inspirata din ALS Ice Bucket Challenge. Daca ati stat pe Facebook sau ati citit orice fel de stiri in ultimele saptamani, cu siguranta ati auzit de ALS Ice Bucket Challenge. Acesta este un program viral de crestere a constientizarii privindo boala neuronala degenerativa cu numele de ALS Amyotrophic Lateral Sclerosis), initiat de fundatia ALS Association. in principiu, cineva este provocat fie sa-si puna [].

Pamela Anderson critica initiatorii campaniei Ice Bucket Challenge: actrita refuza provocarea pentru ca asociatia ALS face teste pe animale

Pamela Anderson a refuzat sa se alature campaniei Ice Bucket Challenge, menita sa adune fonduri pentru ajutorarea persoanelor bolnave de scleroza laterala amiotrofica, actrita criticand asociatia ALS ca face teste pe animale pentru a gasi un tratament, scrie Huffington Post.

VIDEO Seful Opel, Karl-Thomas Neumann, intra in Ice Bucket Challenge si provoaca alte trei personalitati din auto

Seful Opel, Karl-Thomas Neumann, a intrat in Ice Bucket Challenge, care presupune turnarea de apa rece si gheata pe cap. Astfel de clipuri, atat cu personalitati, cat si cu oameni simpli, au devenit virale pe internet. Scopul provocarii este acela de a strange bani pentru ALS Association o fundatie implicata in lupta impotriva sclerozei laterale amiotrofice si ideea cu galeata plina cu apa si gheata se pare ca este un succes din moment ce au fost stranse fonduri de 2,3 milioane dolari in doua saptamani din august, fata de 25. 000 dolari in aceeasi perioada a anului trecut.

Emil Boc a acceptat provocarea ALS Ice Bucket (VIDEO)

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge si si-a turnat o galeata de apa cu gheata in cap. Fostul premier a anuntat ca a donat si o suma de bani pentru cei care.

Primarul clujean Emil Boc a acceptat provocarea ALS Ice Bucket (VIDEO)

Primaul clujean Emil Boc a acceptat provocarea de a se alatura campaniei de donatiiASL Ice Bucket Challenge si si-a aruncat o galeata cu apa rece in cap, nu inainte de a-i provoca pe Daniel Buda.

Pepe a acceptat provocarea ALS Ice Bucket si i-a nominalizat pe Silviu Prigoana si Iulia Albu (VIDEO)

Cantaretul Ionut Nicolae Pascu, cunoscut sub numele de Pepe, a acceptat provocarea ALS Ice Bucket. Pepe a fost provocat de Connect-R. Acesta i-a nominalizat pe Cosmin Selesi, Dan Capatos, Silviu Prigoana, Iulia.

Ilie Nastase intra in campania ALS Ice Bucket: Sotia sa i-a turnat in cap gheata

Ilie Nastase s-a alaturat campaniei ALS Ice Bucket, acceptand provocarea CEO-ului PRO TV, Aleksandras Cesnavicius. Nastase s-a filmat in curtea casei sale, acolo unde sotia sa Brigitte i-a turnat in cap o galeata.

SUA: Patru pompieri au fost raniti in timpul provocarii ALS Ice Bucket

Patru pompieri din comitatul Taylor, Kentucky, au fost raniti, joi, in timp ce ajutau studentii sa participe la provocarea ALS Ice Bucket, relateaza AFP. Potrivit autoritatilor locale, pompierii, aflati in.

Playtech a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge Prima TV. Cine urmeaza? [FOTO]

Echipa Playtech. ro a acceptat provocarea virala Ice Bucket Challenge, in cadrul campaniei Prima TV care sustine copiii bolnavi de cancer, din tabara MagiCamp. Lucian Popescu, proaspat membru al echipei, prezentator al pastilei de tehnologie Playtech din cadrul stirilor Focus, de sambata, este cel care s-a sacrificat pentru aceasta cauza nobila. Focus Prima Tv a lansat provocarea galeata cu gheata in incercarea de a strange fonduri pentru tabara MagiCamp, un spatiu prietenos si relaxant unde copii diagnosticati cu cancer, cu varste [].

FOTO Ice Bucket Challenge face furori in cel mai nordic judet din tara. Au acceptat provocarea doi viceprimari si directorul Spitalului din Botosani

Isteria Ice Bucket Challenge a cuprins si cel mai nordic judet al tarii. La Botosani insa cei interesati de provocari sunt doar patronii si autoritatile locale. Au acceptat provocarea doi viceprimari si un director de spital. Scopul declarat este tot unul umanitar.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )