Libnet.ro
UNICEF

11:00

Radu Banciu: Chiar si Ponta e nemultumit de glumele proaste pe care le face, si-a cerut scuze pentru mojicia infioratoare facuta cu popcornul (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Chiar si Ponta e nemultumit de glumele proaste pe care le face, si-a cerut scuze pentru mojicia infioratoare facuta cu popcornul (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, lipsa de decenta a premierului Ponta, dupa gluma facuta cu popcornul. Si-a cerut scuze viitorul. continuă pe B1

Elena Udrea a acceptat provocarea galetii cu apa, lansata de Radu Banciu: Victor Ponta nu vrea sa faca show

Elena Udrea a acceptat provocarea galetii cu gheata a lui Radu Banciu. Realizatorul tv a anuntat ca prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara este de acord cu nominalizarea in aceasta campanie umanitara.

Radu Banciu: Adrian Nastase nu a platit niciun banut pentru casele sale. Toate la un loc sunt mai mari decat Casa Poporului

Radu Banciu a luat in vizor averea stransa de Adrian Nastase de-a lungul timpului, aratand ca fostul premier nu ar fi cheltuit niciun ban pentru locuintele sale. Adrian Nastase a fost catalogat un om care a.

Radu Banciu: ALS Ice Bucket Challenge este in esenta o crunta tampenie, e un banal cliseu (VIDEO)

BRadu Banciu a afirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca ALSIce Bucket Challenge leapsa cu gheata) este in esenta o mare tampenie deoarece.

Actorul Dorel Visan, laude pentru Ponta: Este singurul candidat care a marcat jertfa lui Brancoveanu

Victor Ponta este singurul candidat la prezidentiale care a fost sa marcheze jerta lui Constantin Brancoveanu, l-a laudat actorul Dorel Visan pe prezidentiabilul PSD. Tara trebuie asezata pe normele noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )