Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Senatorii PNL propun saptamana de munca de trei zile pentru politicieni si patru pentru restul. Bineinteles, legea e utila. Da-o dracului de munca! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Senatorii PNL propun saptamana de munca de trei zile pentru politicieni si patru pentru restul. Bineinteles, legea e utila. Da-o dracului de munca! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre proiectul unor liberali ca saptamana de lucru sa aiba doar patru zile. Nu se va mai munci in. continuă pe B1

Radu Banciu, despre faptul ca grupul RCS-RDS a fost dat in judecata in SUA: N-ai cum sa ai o asemenea extinderea pe piata europeana si sa nu fie nimic putred acolo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca crupul de firme RCS-RDS/DIGI a fost dat in judecata de un grup de oameni de afaceri americani, la o cu.

Radu Banciu: Mi se pare absolut penibil sa te gandesti la puscariasi, cand tu pentru elevi si studenti nu ai asigurat nimic. De asta este scandalos ce se intampla! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre preocuparea politicienilor pentru soarta detinutilor. Am ajuns dintr-odata ca trebuie sa ne aliniem condi.

Radu Banciu: Unicul proiect al PSD e sa scoata niste snapani din puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre preocuparea PSD de a trece cat mai repede Legea gratierii. De cand am inceput acest an, 2017,.

Radu Banciu: Francois Hollande ii va preda mandatul de presedinte al Frantei fostului sau secretar general adjunct. E o situatie unica in politica europeana. Niciodata un loctiitor nu a preluat puterea de la fostul sau sef(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre victoria lui Emmanuel Macron in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta. Francois.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )