Libnet.ro
UNICEF

05:45

Radu Banciu: ii transmit prostimii din aceasta tara ca Ponta a castigat alegerile. Iohannis a fost o eroare de casting a dreptei romanesti (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: ii transmit prostimii din aceasta tara ca Ponta a castigat alegerile. Iohannis a fost o eroare de casting a dreptei romanesti (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a tras concluziile acestei finale prezidentiale, afirmand ca Victor Ponta este castigatorul detasat al alegerilor de duminica. Relansarea USL-ului este inca o greseala de campanie a . continuă pe B1

Radu Banciu, despre a doua dezbatere prezidentiala: Ponta, exact ca tocilarul care a studiat toata materia. Iohannis zici ca nici n-are consilieri (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, a doua dezbatere prezidentiala intre Ponta si Iohannis, afirmand ca fata de confruntarea anterioara, este cea mai bine moderata discutie din istoria.

Radu Banciu, despre dezbaterea electorala: Unul a dat pumni si celalalt a aratat ca stie sa incaseze. Ponta e artificial, iar Iohannis atata poate

Radu Banciu a comentat, marti seara, prima dezbatere electorala dintre prezidentiabilii Klaus Iohannis si Victor Ponta. in functie de prestatia celor doi in platoul de televiziune, Ponta a fost stralucitor.

Radu Banciu: A reinviat Antonescu, marele regret al acestei campanii. Cacarau n-ar fi schimbat viata Romaniei, dar nu ne-am fi plictisit cu el (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, joi seara, despre reaparitia lui Crin Antonescu pe scena publica, aproape de finalul campaniei prezidentiale. Sa-i dam cuvantul marelui absent al acestei finale.

REVISTA PRESEI: Umbrele din spatele lui Ponta si ce s-a ales din locotenentii lui Adrian Nastase

Adevarul arata ce s-a ales de toti locotenentii lui Adrian Nastase, cel mai baron dintre baronii Romaniei. Tot Adevarul prezinta povestea profesorului care a invins binomul Stat-BOR si a anulat metodele de impunere a Religiei in scoli. Ziarul Financiar vorbeste despre documentul de la Finante descrie zece propuneri si arata o singura preocupare: cum sa se acopere deficitul bugetar in 2015. Gandul prezinta cum s-a propagat unda de soc a votului din diaspora la parintii ramasi acasa. Ziare. com publica un interviu cu Ludovic Orban in care sunt prezentate umbrele din spatele lui Ponta. Iar Sport. ro arata povestea incredibila a lui Jimmy Jump, omul care a intrerupt zeci de meciuri.

Cum au fugit din nou Victor Ponta si Ioana Petrescu de jurnalisti, de teama unor intrebari incomode. PLUS: Ce intrebari ar fi dorit HotNews.ro sa le adreseze

Primul-ministru Victor Ponta va sustine o conferinta de presa la Palatul Victoria, alaturi de ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, vineri la ora 10. Acesta era anuntul Guvernului in cursul serii de joi. Conferinta de presa include, in mod firesc, si o sesiune de intrebari si raspunsuri. Toti jurnalistii se asteptau ca Ponta sa anunte triumfator cifre senzationale de la INS. Ca sunt reale sau nu, vom vedea, probabil, in cursul anului viitor. Problema este alta. La final, cand jurnalistii doreau sa puna intrebari pe teme economice, premierul si-a luat ministrul de finante si au fugit. Pur si simplu, nu au dorit sa asculte nicio intrebare din partea jurnalistilor. Insa, nu este pentru prima oara cand cei doi fug din conferintele pe teme economice. Vezi in text ce intrebari ar fi dorit HotNews. ro sa le adreseze.

Klaus Iohannis, despre datele anuntate de INS: O raportare de acest tip am vazut in '89. La romani nu a ajuns nimic din aceasta crestere/ Decat sa fiu marlan, mai bine pierd

Candidatul ACL Klaus Iohannis a declarat vineri, despre datele transmise de Institutul National de Statistica, ca este o raportare ca in 1989, trunchiata, si ca la romani nu a ajuns nimic din aceata crestere. El a afirmat ca si daca este reala, aceasta crestere va fi anul viitor inghitita de cresterile de taxe si impozite.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )