Libnet.ro
UNICEF

15:01

Radu Banciu: Vadim Tudor a facut istorie prin ticalosia si prostia lui. Si-a batut joc de Romania ani de-a randul

B1 B1,
Radu Banciu: Vadim Tudor a facut istorie prin ticalosia si prostia lui. Si-a batut joc de Romania ani de-a randul

Radu Banciu a comentat miercuri seara anuntul lui Corneliu Vadim Tudor privind candidatura la alegerile prezidentiale din acest an, aratand ca presedintele PRM si-a batut joc de tara atatia ani, a. continuă pe B1

Corneliu Vadim Tudor si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale

Corneliu Vadim Tudor a anuntat, miercuri, ca se inscrie in cursa pentru Cotroceni, bazandu-se pe electoratul stabil al Partidului Romania Mare. Sa se termine cu impostura stanga-dreapta. Electoratul PRM.

Radu Banciu: Dan Voiculescu ar vrea sa fie judecat la plesneala, undeva in codru si apoi sa fie eliberat

Radu Banciu a comentat marti seara procesul lui Dan Voiculescu, aratand ca patronul Intact ar dori sa fie judecat la plesneala, la marginea lumii si sa fie eliberat. Dan Voiculescu vrea o mega amanare.

Radu Banciu: Ce declara Dan Voiculescu chiar ca nu mai conteaza. Nu mai are credibilitate

Radu Banciu a comentat luni amanarea din dosarul lui Dan Voiculescu, aratand ca acesta nu mai are credibilitate orice ar spune. Cu cat se amana mai mult procesul lui Voiculescu, cu atat cuvintele.

Radu Banciu: Raducu Mazare, in ghiolbania lui sinistra, si-a sarbatorit 46 de ani cu care alegorice, cu Cezar si Cleopatra (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in emisiune Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre ziua de nastere a lui Radu Mazare. Raducu Mazare, in ghiolbania lui sinistra si-a sarbatorit 46 de.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )