Libnet.ro
UNICEF

16:45

Radu Banciu: Victor Ponta este atat de fariseu, incat a spus ca ii asteapta pe liberali sa refaca USL

B1 B1,
Radu Banciu: Victor Ponta este atat de fariseu, incat a spus ca ii asteapta pe liberali sa refaca USL

Jurnalistul Radu Banciu a declarat luni, ca Victor Ponta este fariseu, mintind ca vrea sa refaca USL in cazul in care PNL ar dori sa se intoarca la guvernare. S-a umplut Romania de secretari de stat,. continuă pe B1

Procurorul de sedinta cere ICCJ sa respinga cererea de redeschidere a dosarului in care Victor Ponta este acuzat de plagiat - Gandul

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) judeca astazi daca procurorii vor ancheta sau nu acuzatia de plagiat adusa premierului Victor Ponta. In urma cu un an, Parchetul General a decis sa nu inceapa cercetarile penale in cazul presupusului plagiat al lui Victor Ponta, iar Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru au depus plangere la Curtea Suprema impotriva rezolutiei de neincepere a urmaririi penale. In cadrul termenului de astazi, 3 martie, procurorul de sedinta, reprezentantul Parchetului General condus de Tiberiu Nitu, a solicitat respingerea cererii de redeschidere a dosarului, transmite Gandul.

Basescu: Ruperea USL este o mare prostie, iar Victor Ponta este de vina

Presedintele Traian Basescu a declarat pentru ProTV, ca ruperea USL a fost o mare prostie, mentionand ca nu credea ca se va ajunge in situatia asta si ca de vina este Victor Ponta, conform Mediafax .

Radu Banciu, despre selectia nationala Eurovision: Babilonie, cacofonie si penibil. Totul a decurs ca pe timpuri la TVR (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, finala selectiei nationale a Eurovision, despre care spune ca a fost o edibatrana si.

Radu Banciu, despre selectia nationala Eurovision: Babilonie, cacofonie si penibil. Totul a decurs ca pe timpuri la TVR (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, finala selectiei nationale a Eurovision, despre care spune ca a fost o edibatrana si.

Radu Banciu: Tariceanu e ca o varicela, a erupt asa, deodata, si acum cere de toate (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre actiunile surprinzatoare ale fostului premier Calin Popescu Tariceanu din ultimele.

UPDATE Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei electorale USD / Victor Ponta: O sa schimbam denumirea aliantei, dar cu cine este asemanatoare?

Biroul Electoral Central BEC) a respins, luni, inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, anunta Mediafax. Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei BEC, dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare. UPDATE Victor Ponta: Candidatii PC si UNPR ar putea merge pe lista PSD la alegeri dupa decizia BEC.

Victor Ponta a anuntat NOUL Guvern. Aceasta este LISTA MINISTRILOR propusi

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Ponta a afirmat ca discutiile oficiale s-au.

Victor Ponta: Traian Basescu este iresponsabil, ca de obicei. Voi merge marti in Parlament doar pentru schimbarea compozitiei politice

Declaratiile lui Traian Basescu sunt pur politice, fara nicio baza constitutionala. Voi merge marti in Parlament doar pentru schimbarea compozitiei politice, conform articolului 85 din Constitutie. Nu schimb programul de guvernare. Iar mandatul primului ministru inceteaza doar in conditiile art. 110 din Constitutie. Traian Basescu este iresponsabil ca de obicei!, a declarat Victor Ponta pentru Hotnews. ro. Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dimineata, la ProTV, ca liderul PNL, Crin Antonescu are dreptate cand afirma ca aducerea UDMR la Guvernare inseamna un nou guvern care vine pentru investitura. Intrebat daca Victor Ponta va trebui sa vina la Cotroceni pentru a cere o noua investitura, presedintele Basescu a raspuns: Daca respecta democratia, da. Va trebui sa ma consult sa vad daca voi crea un astfel de precedent sau nu.

Traian Basescu crede ca ruperea USL este o mare prostie de care se face vinovat Victor Ponta

Vinovatul pentru ruperea UniuniiSocial Liberale este presedintele PSD, Victor Ponta, crede presedintele Traian Basescu. Acesta a declarat ca ruperea coalitiei guvernamentale a fost o mare prostie. Seful.

Victor Ponta: Traian Basescu este irsponsabil, ca de obicei..

Declaratiile lui Traian Basescu sunt pur politice, fara nicio baza constitutionala. Voi merge marti in Parlament doar pentru schimbarea compozitiei politice, conform articolului 85 din Constitutie. Nu schimb programul de guvernare. Iar mandatul primului ministru inceteaza doar in conditiile art. 110 din Constitutie. Traian Basescu este iresponsabil ca de obicei!, a declarat Victor Ponta pentru Hotnews. ro. Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani .

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )