Libnet.ro
UNICEF

05:45

Radu Banciu: Victor Ponta a numit aceasta tara fascista, in nenumarate randuri. Mie mi se pare mult mai grav sa spui despre Romania ca este un stat fascist, decat sa il injuri pe Ponta pe Facebook (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Victor Ponta a numit aceasta tara fascista, in nenumarate randuri. Mie mi se pare mult mai grav sa spui despre Romania ca este un stat fascist, decat sa il injuri pe Ponta pe Facebook (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca un editor al paginii de Facebook ce apartine site-ului HotNews. ro a distribuit un articol despre Victor Ponta cu. continuă pe B1

Radu Banciu, despre extinderea urmaririi penale in dosarul Revolutiei: Ne-am si saturat sa mai tot aratam cu degetul clasa politica. Nimeni nu a reusit sa ne explice, pana acum, ce s-a intamplat acolo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca procurorii militari au extins urmarirea penala in dosarul Revolutiei. Procurorii militari .

Radu Banciu: Singurul lucru pentru care Ciolos este popular, in momentul de fata, este ca nu a facut nimic. in clasamentul adevarului, nu sta chiar atat de prost in comparatie cu altii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre faptul ca premierul dacian Ciolos va participa miercuri la Consiliul National al PNL, anuntul fiind facut de sefa.

Radu Banciu, despre faptul ca presedintele Iohannis a fost ironizat in tabloidul britanic The Sun: Sa faci intruna referire la o legenda cu vampiri, este lamentabil. Va dati seama cam cat se pricep englezii la istorie? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis a fost ironizat de jurnalistii de la tabloidul britanic The Sun. Acestia au scris.

Radu Banciu, la 1 an de la Colectiv: Si cei care s-au dus altadata in club si au scapat ar trebui sa dea statul in judecata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre implinirea unui an de la tragedia din clubul Colectiv si despre vina statului roman pentru cumpliele.

Victor Ponta ii acuza pe Klaus Iohannis si pe premierul Dacian Ciolos ca distribuie tara catre firmele straine. Mesajul politicianului catre sustinatori: Pe 11 decembrie stim toti cu cine si de ce votam

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, nu rateaza nicio ocazie de a ataca actuala conducere a Romaniei. Ponta a scris pe pagina sa de Facebook faptul ca guvernarea USL PSD si ALDE) a relansat economic tara in perioada 2012 - 2015 .

Sper sa crapi, Victor Ponta, gafa de la Hotnews care a produs isterie pe Internet: Petitii si slava eroului necunoscut

Sper sa crapi, Victor Ponta, mesajul publicat pe contul de Facebook al site-ului de stiri Hotnews, i-a divizat din nou pe romani. La scurt timp dupa ce editorul Hotnews a facut aceasta .

Victor Ponta, prima reactie in scandalul Sper sa crapi: imi pare rau pentru orice om care isi pierde locul de munca si pot sa il inteleg, mai ales ca si eu scriu deseori patimas pe Facebook

Victor Ponta a reactionat pe Facebook dupa ce un editor al paginii de Facebook Hotnews. ro a distribuit un articol despre fostul premier, cu un comentariu jignitor. Sper sa crapi, Victor.

FOTO. HotNews a dat un om afara, dupa ce i-a urat lui Victor Ponta sa crape. Internautii cer reangajarea eroului

Site-ul de stiri HotNews a anuntat, miercuri, ca a concediat un administrator al paginii de Facebook, care a postat un mesaj calificat drept ingrozitor, inacceptabil, la adresa fostului premier Victor Ponta.

Razboi total intre Victor Ponta si Traian Basescu: il urmaresc cu mare neplacere

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, a subliniat faptul ca in timpul mandatului sau nu a facut dosar penal nimanui spre deosebire de fostul sef de stat, Traian Basescu .

Reactia lui Victor Ponta dupa ce un jurnalist a scris Sper sa crapi: S-a ajuns mult prea departe

Invitat pe platoul postului Romania TV, Victor Ponta a comentat gestul jurnalistului de la Hotnews care a facut o confuzie intre profilul personal si cel al publicatiei la care scria, publicand un comentariu calificat drept ingrozitor, inacceptabil, la adresa fostului premier.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )