Libnet.ro
UNICEF

17:15

Radu Banciu: Vina e a lui Dragnea, ca el a dat drumul acestui guvern. Dragnea i-a propus pe ministri, Dragnea l-a propus pe premier (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Vina e a lui Dragnea, ca el a dat drumul acestui guvern. Dragnea i-a propus pe ministri, Dragnea l-a propus pe premier (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre performanta incredibila a PSD-ului condus de Liviu Dragnea de a-si da jos propriul guvern format din oameni alesi. continuă pe B1

Radu Banciu: Va dati seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea si Tariceanu sa nu treaca motiunea? PSD n-ar mai fi decat un partid de geambasi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre ce s-ar intampla daca motiunea de cenzura a PSD-ului condus de Liviu Dragnea, indreptata.

Radu Banciu: Cu exceptia ultimelor 48 de ore, Grindeanu nu a fost altceva decat un prostanac (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre Sorin Grindeanu si lupta PSD de a-si da jos propriul Guvern. Dragnea se pare ca va veni cu trei propuneri.

Radu Banciu: Asistam la o cacofonie politica cum rar s-a mai vazut. Este lucru jenant, o penibilitate absoluta

Radu Banciu a vorbit in editia de dmunica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre criza politica din tara. Asistam la o situatie tensionata, intr-adevar de Caragiale, o.

Unspe metri: Radu Banciu si Dan Bara, despre tragerea la sorti din cupele europene (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de luni a emisiunii Unspe metri despre tragerea la sorti din cupele europene. Acest 19 iunie marcheaza debutul in competit.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )