Libnet.ro
UNICEF

14:45

Unspe metri: Radu Banciu si Dan Bara, despre tragerea la sorti din cupele europene (VIDEO)

B1 B1,
Unspe metri: Radu Banciu si Dan Bara, despre tragerea la sorti din cupele europene (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de luni a emisiunii Unspe metri despre tragerea la sorti din cupele europene. Acest 19 iunie marcheaza debutul in competit. continuă pe B1

Radu Banciu: Va dati seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea si Tariceanu sa nu treaca motiunea? PSD n-ar mai fi decat un partid de geambasi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre ce s-ar intampla daca motiunea de cenzura a PSD-ului condus de Liviu Dragnea, indreptata.

Radu Banciu: Cu exceptia ultimelor 48 de ore, Grindeanu nu a fost altceva decat un prostanac (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre Sorin Grindeanu si lupta PSD de a-si da jos propriul Guvern. Dragnea se pare ca va veni cu trei propuneri.

Radu Banciu: Asistam la o cacofonie politica cum rar s-a mai vazut. Este lucru jenant, o penibilitate absoluta

Radu Banciu a vorbit in editia de dmunica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre criza politica din tara. Asistam la o situatie tensionata, intr-adevar de Caragiale, o.

intalnirile Cartile care ne-au facut oameni. Andrei Plesu, in dialog cu Dan Mihailescu despre intelepciune

Miercuri, de la ora 19. 00, libraria Humanitas de la Cismigiu gazduieste o noua intalnire in cadrul evenimentului lunar Cartile care ne-au facut oameni, cu Dan C. Mihailescu. Invitatul acestei intalniri este Andrei Plesu, care va discuta pe tema Ce rosturi) mai are intelepciunea.

Dan Nica, despre prezidentialele din 2009: Dovada mai clara de frauda nu am vazut in viata mea

Fostul ministru de Interne Dan Nica a sustinut luni, la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, ca acel scrutin a fost fraudat. Eu, bazandu-ma doar pe probele pe car.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2693 seconds )