Libnet.ro
UNICEF

08:45

Radu Banciu: Ei vor sa faca puscarii de cinci stele, dar pana acum de ce nu le-ati facut, ma? Ca nu va interesa! Acolo nu ajungea picior de politician (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ei vor sa faca puscarii de cinci stele, dar pana acum de ce nu le-ati facut, ma? Ca nu va interesa! Acolo nu ajungea picior de politician (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre un studiu facut de World Vision Romania Detalii AICI) si despre noua incercare a PSD, prin intermediul. continuă pe B1

Radu Banciu, despre incercarea lui Serban Nicolae (PSD) de a scapa de puscarie condamnatii pentru coruptie: E o sfidare la adresa natiunii romane cum nu am mai pomenit! Incredibil! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre amendamentul depus de Serban Nicolae PSD) la proiectul legii gratierii, potrivit caruia vor fi gratiati inclusiv cei.

Radu Banciu: Praful s-a ales de Ponta. A ajuns mustata asta sa-i dea peste gioale in ultimul hal (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia lui Victor Ponta in PSD Avea dreptate Cristoiu. El a fost primul care a scris: cel mai mare du.

Radu Banciu, despre congresul PNL din iunie: Pentru actuala conducere este un lucru prost pentru ca nu este un semnal ca PNL se va reforma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia din PNL, in conditiile in care liberalii au programat pentru luna iunie congresul in care.

Radu Banciu, despre partida Barcelona-PSG: A fost un meci pentru idioti, o farsa, o hotie monumentala. Cum da Barcelona 6 goluri cand la Paris nu are nicio ocazie? (VIDEO)

Partida Barcelona - PSG de miercuri, incheiata cu victoria categorica a catalanilor, a fost un meci pentru idioti, a sustinut Radu Banciu, in emisiunea Unspe Metri de pe B1.

intrebare neobisnuita pentru Radu Banciu si Dan Bara, in prima editie a emisiunii Unspe Metri |Subiectele zilei pot fi comentate pe pagina de Facebook special creata (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au avut luni, la ora 16. 00, prima editie a emisiunii Unspe Metri. Emisiunea a putut fi urmarita live si pe Facebook, pe pagina special creata, iar cei interesati au.

Prima editie Unspe Metri |Radu Banciu: Avem cel mai echilibrat campionat din Europa, desi, pana acum, probabil ca a fost mai degraba o turca vesela (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au discutat, in prima editie a emisiunii Unspe Metri, despre clasamentul Ligii 1 dupa disputarea celor 26 de etape, dar si despre clasamentul de intrare in.

Radu Banciu: Ce palma urmeaza sa luam de la oamenii politici! Toti borfasii vor iesi din puscarie, ca asa vrea Serban Nicolae sau PSD-ul! Ce politician din ultimii 25 de ani poate sa spuna ca el nu a facut abuz? (VIDEO)

Radu Banciua vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre amendamentul depus de Serban Nicolae PSD) la proiectul legii gratierii, potrivit caruia vor fi gratiati.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )