Libnet.ro
UNICEF

23:15

Radu Budeanu, patronul Cancan, pus sub control judiciar pe o cautiune de 2 milioane de lei

Antena3 Antena3,
Radu Budeanu, patronul Cancan, pus sub control judiciar pe o cautiune de 2 milioane de lei

Fondatorul Cancan, Radu Budeanu, ridicat si audiat miercuri seara de procurorii DNA, a fost plasat sub control judiciar pe cautiune, el trebuind sa depuna suma de 2 milioane de lei in termen de 48 de ore, au declarat surse judiciare. continuă pe Antena3

Valcov, pus sub control judiciar pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii DNA au decis ca fostul primar al municipiului Slatina respectiv senator in Parlamentul Romaniei, Darius Bogdan Valcov sa fie pus sub control judiciare pentru 60 de zile, pentru savasire de luare de mita si trafic de influenta, intr-un al treilea dosar.

Darius Valcov a fost pus sub control judiciar, in al treilea dosar

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pentru 60 de zile fata de Darius Valcov, la data faptelor primar al municipiului Slatina, respectiv senator, intr-un al treilea dosar, in care este acuzat de de luare de mita doua infractiuni) si trafic de influenta, potrivit unui comunicat DNA remis redactiei.

Radu Budeanu, dus la audieri la sediul DNA

Fondatorul Cancan, Radu Budeanu, a fost ridicat de procurorii DNA si dus la audieri, surse judiciare citate de agentiile de stiri afirmand ca el este implicat, alaturi de Dan Andronic si omul de afaceri Bogdan Buzaianu in dosarul Hidroelectrica al Elenei Udrea.

Radu Budeanu, ridicat de pe aeroport si dus la DNA, in dosarul Elenei Udrea. Vezi daca si-a recunoscut faptele

Radu Budeanu a scapat de arest deoarece si-a recunoscut faptele, spun sursele Romaniei libere. Procurorii au dispus masura preventiva a controlului judiciar pe cautiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )