Libnet.ro
UNICEF

01:05

Darius Valcov a fost pus sub control judiciar, in al treilea dosar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Darius Valcov a fost pus sub control judiciar, in al treilea dosar

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pentru 60 de zile fata de Darius Valcov, la data faptelor primar al municipiului Slatina, respectiv senator, intr-un al treilea dosar, in care este acuzat de de luare de mita doua infractiuni) si trafic de influenta, potrivit unui comunicat DNA remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Valcov, pus sub control judiciar pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii DNA au decis ca fostul primar al municipiului Slatina respectiv senator in Parlamentul Romaniei, Darius Bogdan Valcov sa fie pus sub control judiciare pentru 60 de zile, pentru savasire de luare de mita si trafic de influenta, intr-un al treilea dosar.

Darius Valcov este urmarit penal intr-un nou dosar penal

Darius Valcov a fost pus sub control judiciar in cel de-al treilea dosar de coruptie deschis pe numele sau. Fostul edil al Slatinei este acuzat de doua noi infractiuni de luare de mita si trafic de influenta.

Adolescentul din Barlad care a talharit mai multe persoane, printre care o femeie si doi copii, a scapat de arestul preventiv

Barladeanul Costel Butnaru 20 ani), a fost pus sub control judiciar pentru o perioada de doua luni, dupa ce anchetatorii au adunat suficiente dovezi privind activitatea infractionala.

162 de persoane au fost puse sub supraveghere judiciara

In ultima saptamana, la nivel national, au fost dispuse masuri preventive de supraveghere judiciara fata de 162 de persoane si au fost inregistrate 30 de inlocuiri ale masurilor preventive, dispuse initial, potrivit unui comunicat al IGPR.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )