Libnet.ro
UNICEF

14:45

Valcov, pus sub control judiciar pentru luare de mita si trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Valcov, pus sub control judiciar pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii DNA au decis ca fostul primar al municipiului Slatina respectiv senator in Parlamentul Romaniei, Darius Bogdan Valcov sa fie pus sub control judiciare pentru 60 de zile, pentru savasire de luare de mita si trafic de influenta, intr-un al treilea dosar. continuă pe România Liberă

Darius Valcov a fost pus sub control judiciar, in al treilea dosar

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pentru 60 de zile fata de Darius Valcov, la data faptelor primar al municipiului Slatina, respectiv senator, intr-un al treilea dosar, in care este acuzat de de luare de mita doua infractiuni) si trafic de influenta, potrivit unui comunicat DNA remis redactiei.

Alin Iulian Tucmeanu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a fost retinut de DNA pentru luare de mita

Alin Iulian Tucmeanu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a fost retinut luni pentru 24 de ore de procurorii DNA, care il acuza de luare de mita si complicitate la dare de mita doua infractiuni), informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat. In acelasi dosar a mai fost retinut Cristinel Spiridon Vodislav, reprezentantul unei societati comerciale, pentru trei infractiuni de dare de mita.

Directorul executiv al AJOFM Cluj, retinut pentru luare de mita

Procurorii DNA l-au retinut astazi pe Daniel Don, director executiv al Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca AJOFM) Cluj, pentru luare de mita si fals in declaratii, ambele in forma continuata, potrivit unui comunicat de presa.

Politistul anului din Botosani a fost retinut pentru luare de mita. Procurorii spun ca a devenit infractor in anul in care a primit distinctia

Ionut Starica, subcomisar in cadrul IPJ Botosani, desemnat politistului anului in judet in 2014, a fost retinut pentru luare de mita. Politistul si sotia lui, avocat in Baroul Botosani, protejau contra-cost interesele unui patron de restaurante si de cazinouri. Alaturi de omul legii, in acelasi dosar au mai fost retinuti un functionar al statului si sase agenti economici, implicati in evaziune fiscala.

Directorul AJOFM Cluj a fost retinut. Daniel Don este cercetate pentru luare de mita si fals in declaratii

Directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca AJOFM) Cluj, Daniel Don, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, pentru luare de mita si fals in declaratii, in urma perchezitiilor facute la sediul institutiei, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in perioada 2010 - 2015.

and Sefi din Politia de Frontiera Giurgiu si Calafat, retinuti pentru luare de mita

Procurorii DNA Craiova au dispus retinerea lui Ionut Damian, sef Serviciu Control Trafic Frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu, si a lui Costel Simion, adjunct al sefului Sectorului Teritorial al Politiei de Frontiera Calafat, pentru fapte de coruptie, printre care si luare de mita, informeaza un comunicat remis redactiei.

Adolescentul din Barlad care a talharit mai multe persoane, printre care o femeie si doi copii, a scapat de arestul preventiv

Barladeanul Costel Butnaru 20 ani), a fost pus sub control judiciar pentru o perioada de doua luni, dupa ce anchetatorii au adunat suficiente dovezi privind activitatea infractionala.

Director executiv al AJOFM Cluj, retinut pentru luare de mita si fals in declaratii

Procurorii din cadrul DNA Cluj au dispus retinerea pentru 24 de ore a inculpatului Don Daniel, director executiv al Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca AJOFM) Cluj, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si fals in declaratii, potrivit unui comunicat al DNA.

Darius Valcov este urmarit penal intr-un nou dosar penal

Darius Valcov a fost pus sub control judiciar in cel de-al treilea dosar de coruptie deschis pe numele sau. Fostul edil al Slatinei este acuzat de doua noi infractiuni de luare de mita si trafic de influenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )