Libnet.ro
UNICEF

22:30

Radu Georgescu, cel mai cunoscut antreprenor din IT, si-a mutat rezidenta fiscala din Cipru in Olanda

Adevărul Adevărul,
Radu Georgescu, cel mai cunoscut antreprenor din IT, si-a mutat rezidenta fiscala din Cipru in Olanda

Radu Georgescu 45 de ani), cel mai cunoscut antreprenor din industria IT, si-a transferat luna trecuta actiunile de la una dintre companiile pe care le detine de la o structura de tip holding pe care a infiintat-o in Cipru in 2009 catre o alta companie, infiintata de aceasta data in Olanda, potrivit datelor disponibile in Monitorul Oficial, scrie Ziarul Financiar. continuă pe Adevărul

Radu Georgescu si-a mutat rezidenta fiscala din Cipru in Olanda

Radu Georgescu 45 de ani), cel mai cunoscut antreprenor din industria IT, si-a transferat luna trecuta actiunile de la una dintre companiile pe care le detine de la o structura de tip holding pe care a infiintat-o in Cipru in 2009 catre o alta.

Cel mai batran om din lume: Plimbati-va mult, evitati pastele si zaharul!

Un barbat bolivian nascut in 1890 ar putea fi desemnat cea mai varstnica persoana din lume a carei nastere a fost inregistrata oficial, informeaza presa internationala, conform Mediafax .

Romania e privilegiata. Asa arata cel mai PROST drum din lume, pe care este IMPOSIBIL sa mergi cu masina

In Romania chiar si autostrazile date in folosinta de cateva luni au gropi, insa soferii nemultumiti ar trebui sa vada aceste imagini din Rusia pentru a se racori. Pe acest drum asfaltat, situat la 160 de.

Acesta este cel mai BOGAT sat din lume. 2.000 de oameni locuiesc aici, iar averile lor sunt uriase

Atunci cand pronunti cuvantul sat te gandesti la o asezare modesta, cu gospodarii si locuitori care isi castiga existenta din munca campului. Asta pentru ca judecam din prisma satelor din Romania. in.

Cel putin 22 de morti si peste 300 de raniti intr-un atentat comis la Beirut: Este cel mai sangeros atentat din ultimii 30 de ani

Cel putin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 300 ranite intr-un atentat comis joi la periferia de sud a Beirutului, fieful Hazbollah, potrivit politiei locale, citata de AFP. Explozia, care a avut loc la o.

Zilisteanu: Statisticile globale ascund diavolul in detalii

Preturile bunurilor imobiliare vor inregistra cel mai inalt nivel din ultimii ani, in urmatoarele 12 luni, potrivit unui studiu realizat de EY-Global.

Cel mai bun pandur pleaca in Franta pentru 800.000 de euro

Mijlocasul pandur Dan Nistor va pleca la Evian, in Ligue 1. Gruparea franceza va achita 800. 000 euro pentru transferul mijlocasului echipei gorjene, cel mai bine cotat din lotul formatiei targujiene.

China ar putea deveni cel mai mare consumator mondial de aur

Consumul de aur din China a crescut cu 54% in primele sase luni din 2013, ceea ce ar putea face ca tara sa devina cel mai mare utilizator din domeniu in 2013, depasind actualul lider, India.

HTC a reusit sa invinga Samsung: HTC One este cel mai bun smartphone

HTC poate ca nu are cel mai bun parcurs financiar de care se putea bucura, dar telefonul sau este primit bine. Cel mai nou premiu pe care l-au primit taiwanezii este de Cel mai bun smartphone al anului 2013-2014.

Katy Perry este regina criminala in trailerul pentru cel mai nou parfum al sau Killer Queen!

Dupa lansarea unui nou single, Roar, si pregatirea lansarii unui nou album, Prism, Katy Perry doreste sa revina in atentia fanilor sai si cu un nou parfum, intitulat Killer Queen. Artista a anuntat anul acesta in mai ca urmeaza sa lanseze un nou produs. Katy Perry a postat online si un trailer foarte sugestiv pentru .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )