Libnet.ro
UNICEF

23:45

Radu Mazare: De Paste m-am dat cu zmeul, cu bicicleta si am vazut cum decurg lucrarile in statiunea Mamaia

Hotnews Hotnews,
 Radu Mazare: De Paste m-am dat cu zmeul, cu bicicleta si am vazut cum decurg lucrarile in statiunea Mamaia

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat marti ca in primele doua zile ale sarbatorii Pastelui s-a dat cu zmeul si s-a plimbat cu bicicleta in statiunea Mamaia, el verificand totodata care este stadiul lucrarilor de reabilitare a falezei inaintea minivacantei de 1 Mai. Referitor la faleza, ieri am fost la o plimbare. O mare parte din ea, care este intrata in reparatie capitala, va fi la stadiul de beton. Intr-adevar, vor mai fi si zone pietruite, dar nu sunt in partea de nord, acolo unde vin turistii sa se distreze. De Paste m-am dat cu zmeul si cu bicicleta si am vazut cum decurg lucrarile in Mamaia, a afirmat Mazare in fata sediului Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Constanta, loc unde acesta merge saptamanal, in fiecare zi de marti, in cadrul masurii de control judiciar luata de instanta impotriva sa. continuă pe Hotnews

Radu Mazare are emotii! Procurorii DNA fac perchezitii in dosarul in care este cercetat primarul

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza marti perchezitii domiciliare la trei adrese din municipiul Constanta in dosarul in care este cercetat primarul Radu Mazare. Ca urmare.

Procurorii DNA fac perchezitii in Constanta, in dosarul lui Radu Mazare

Procurorii anticoruptie fac perchezitii, marti, la trei domicilii din Constanta, in dosarul in care este cercetat Radu Mazare.

Mircea Badea lanseaza o noua ipoteza in cazul retinerii lui Radu Mazare. A fost Traian Basescu in spatele sau?

Mircea Badea a prezentat marti, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, o ipoteza surprinzatoare. in cateva imagini cu Radu Mazare, in plan secund, apare o figura misterioasa, care seamana izbitor cu Traian Bas.

Radu Mazare rupe tacerea: Nu am fost citat niciodata

Primarul Constantei, Radu Mazare, a dezvaluit in cadrul emisiunii Sinteza zilei ca nu a fost citat niciodata inainte de a fi retinut in cazul in care a fost acuzat de luare de mita. Cand mi s-a pus.

Radu Mazare, despre perchezitiile din Constanta: Nu stiu ce vor sa gaseasca

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, marti ca nu stie nimic despre perchezitiile desfasurate marti in municipiul Constanta, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la.

Perchezitii in dosarul in care este cercetat primarul Radu Mazare

Procurorii DNA fac trei perchezitii in municipiul Constanta, in dosarul in care primarul Radu Mazare este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru construirea.

Procurorii anticoruptie desfasoara perchezitii in Constanta, in dosarul in care Radu Mazare este cercetat pentru coruptie

Procurorii anticoruptie efectueaza, marti, perchezitii domiciliare la trei adrese din municipiul Constanta in dosarul in care este cercetat primarul Radu Mazare, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale.

Perchezitii in Constanta, in dosarul Radu Mazare

Procurorii DNA fac, in aceasta dimineata, perchezitii in municipiul Constanta, in dosarul in care primarul Radu Mazare este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru construirea locuintelor sociale.

Radu Mazare a participat la slujba de inviere de la campusul social din Henri Coanda (VIDEO)

Radu Mazare a luat lumina alaturi de locuitorii campusului social Henri Coanda din Constanta. Edilul nu a ratat ocazia pentru a face noi promisiuni catre asistatii sociali care locuiesc in campus. Chiar daca nu.

Radu Mazare va sarbatori Pastele in libertate: decizie definitiva a Inaltei Curti

Radu Mazare va fi cercetat in libertate, dupa decizia definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Primarul Constantei este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri israelian Avraham Morgenstern. Instanta suprema a respins.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )