Libnet.ro
UNICEF

05:15

Radu Pietreanu, mesaj pentru romanii care renunta la protest

Antena3 Antena3,
Radu Pietreanu, mesaj pentru romanii care renunta la protest

Functiond, s, id) { var js, fjs = d. getElementsByTagNames)[0]; if d. getElementByIdid)) return; js = d. createElements); js. id = id; js. src = //connect. facebook. net/en_US/sdk. jsxfbml=1version=v2. continuă pe Antena3

Romanii care vor sa detroneze Facebook

Destiny se doreste o retea globala care aduce Facebook, Google si forumurile la un loc. Doi tineri timisoreni au pus, asadar, bazele unui site care va fi nu doar o platforma de socializare, ci va avea si un motor de cautare defalcat pe diverse domenii, inclusiv un robot cu inteligenta artificiala, care va raspunde oricarei [] Romanii care vor sa detroneze Facebook Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Google promite pedepse aspre pentru cei care insala sistemul

In cazul in care v-ati gandit vreodata ca veti putea insela criteriile folosite de Google la sortarea rezultatelor, ar fi bine sa renuntati la gandurile necurate. in contextul in care din ce in ce mai putini dintre noi scriu adrese web si s-au obisnuit sa caute pe Google, este evident ca majoritatea traficului online vine [] Google promite pedepse aspre pentru cei care insala sistemul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Echipa filmului BOX doneaza veniturile din vanzarea de bilete pentru victimele care au supravietuit colectiv

Membrii echipei filmului BOX, in regia lui Florin Serban, anunta ca doneaza veniturile din vanzarea de bilete pentru victimele care au supravietuit incendiului din Clubul Colectiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )