Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, este audiat la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, este audiat la DNA

Radu Pricop, ginerele fostului Presedinte Traian Basescu, s-a prezentat azi pentru a fi audiat la Directia Nationala Anticoruptie DNA). continuă pe Ziarul Bursa

Ginerele lui Traian Basescu, SUSPECT in dosarul de santaj al lui Lucinschi

Radu Pricop este audiat in calitate de suspect in dosarul de santaj al fiului fostului presedinte al Republicii Molodova, Sergiu Lucinschi, conform surselor Rl.

Radu Pricop, audiat la DNA: Ginerele lui Traian Basescu este cercetat pentru complicitate la santaj in dosarul lui Sergiu Lucinschi (VIDEO)

30 Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, este supectat in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Radu Pricop este cercetat pentru complicitate la.

EXCLUSIV. Procurorul DIICOT Remus Jurj, URMARIT penal alaturi de Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu si de Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Moldovei

Procurorul DIICOT Remus Jurj este urmarit penal in dosarul in care Radu Pricop este suspectat de complicitate la santaj, iar fiului fostului presedinte al Republicii Molodova, Sergiu Lucinschi, a fost retinut 24 de ore pentru santaj si trafic de influenta, spun surse apropiate anchetei.

Radu Pricop, audiat la DNA: Radu Pricop este cercetat pentru complicitate la santaj in dosarul lui Sergiu Lucinschi

30 Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, este supectat in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Radu Pricop este cercetat pentru complicitate la.

Ginerele lui Basescu, suspectat de complicitate la santaj. Radu Pricop, audiat in dosarul fiului fostului presedinte al Republicii Moldova

Ginerele lui TraianBasescu, Radu Pricop, este suspectat de complicitate la santaj in dosarul afaceristului Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Omul de afaceri Sergiu Lucinschi a.

Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, audiat la DNA

Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, s-a prezentat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori. Acesta este urmarit penal pentru fals si inselaciune, dar intr-un dosar instrumentat de DIICOT.

Senatorul PSD Mihai Fifor, audiat in dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu e acuzat de santaj

Mihai Fifor, senator al Partidului Social Democrat PSD) este audiat luni de procurorii Parchetului General in dosarul de santaj al fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Klaus Iohannis: Traian Basescu este vocal si postac

Klaus Iohannis a declarat ca de cand este in pensie fostul presedinte Traian Basescu este vocal si postac. Seful statului a facut aceste precizari in cand a fost intrebat de jurnalisti daca a primit sfaturile fostului presedinte.

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: A-l valida pe Teodorovici, care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix

Traian Basescu i-a transmis duminica un mesaj presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i sa nu il valideze pe Eugen Teodorovici in functia de ministru al Finantelor, pentru ca fostul ministru al Fondurilor Europene ar fi votat impotriva cererii de incuviintare a arestarii senatorului PSD Dan Sova. Basescu i-a mai spus presedintelui ca actul de a il valida pe Teodorovici este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix.

Sinteza Zilei: Profesorul Dan Voiculescu, obsesia lui Traian Basescu

Traian Basescu este chinuit, neincetat de o idee, de o manie. Care este aceasta? Profesorul Dan Voiculescu. Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei un material care arata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )