Libnet.ro
UNICEF

19:30

Radu Tudor: Basescu este ultimul personaj care poate plange pe umerii oamenilor ca se scumpeste benzina

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Basescu este ultimul personaj care poate plange pe umerii oamenilor ca se scumpeste benzina

Jurnalistul Radu Tudor considera ca Traian Basescu este ultimul personaj care poate plange pe umerii oamenilor ca se scumpeste benzina cu 30 de bani. in statistica analistilor economici, benzina s-a scumpit in. continuă pe Antena3

Ponta, la Antena 3: Basescu este lipsit de discernamant si cu iresponsabilitate. Voinea discuta informal cu FMI si CE

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara la Antena 3 ca presedintele Traian Basescu este lipsit de discernamant si afirma ca gestul acestuia de a nu aproba memorandumul cu FMI este o dovada foarte clara de iresponsabilitate, seful statului dorind sa se razbune impotriva Guvernului si a romanilor care nu l-au votat.

Ponta: Basescu este lipsit de discernamant.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca presedintele Traian Basescu este lipsit de discernamant si ca gestul acestuia de a nu aproba memorandumul cu FMI este o dovada foarte clara de iresponsabilitate. Trebuie sa vedem in perioada urmatoare ce masuri avem sa contracaram si sa diminuam pagubele pentru cetateanul de rand. O sa incercam sa gasim solutii sa trecem de aceste blocaje. Chiar maine, in Parlament, vom analiza situatia, a spus Ponta la Antena 3. Citeste si: Basescu: Nu .

Cercetatorii au creat o camera foto care poate crea imagini 3D in bezna totala

Cercetatorii de la Institutul Tehnologic din Massachusetts MIT) au dezvoltat o camera foto care poate face imagini 3D in conditii de bezna totala, anunta BBC News. Echipa de la MIT au putut fotografia obiectele.

Crin Antonescu: Traian Basescu este bine sa stie ca acesta va fi bugetul votat si nu altul. Imi exprim speranta ca ratiunea va triumfa

Crin Antonescu a afirmat marti ca presedintele Traian Basescu trebuie sa stie ca actualul proiect de buget inaintat de guvern nu va fi schimbat, chiar daca seful statului face uz de prerogativele sale si il retrimite Parlamentului, si si-a exprimat speranta ca acesta va reveni in limitele rationalitatii si va renunta la jocul politicianist.

Reactia Comisiei Europene dupa anuntul presedintelui Basescu: Este esential ca tara sa ia masurile fiscale pentru obiectivele bugetare

Indiferent daca va decide sa continue sau nu programul de precautie cu Comisia Europeana si FMI, este esential ca Romania sa ia masurile fiscale pentru atingerea obiectivelor bugetare si sa realizeze amplele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )