Libnet.ro
UNICEF

16:30

Radu Tudor, despre convingerea lui Ludovic Orban ca PSD o va schimba pe sefa DNA

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, despre convingerea lui Ludovic Orban ca PSD o va schimba pe sefa DNA

Jurnalistul Radu Tudor vorbeste intr-o postare pe blogul personal despre convingerea presedintelui PNL, Ludovic Orban, ca PSD o va schimba pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, odata cu adoptarea legilor. continuă pe Antena3

Radu Banciu, despre lipsa de reactie din PSD dupa ce Palada l-a batut pe Gotiu: Asta pentru ca e in USR este un potential cadavru la televizor? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu lipsa de reactie din interiorul PSD privind nefericitul incident din pauza publicitara a emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin,.

Ion Cristoiu: Desi impuscat in aripa de DNA, porumbelul Ludovic Orban continua sa gingureasca in poalele Codrutei Kovesi

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti, de pe blogul sau, despre procesul lui Ludovic Orban in care este acuzat ca si-a folosit influenta pentru a obtine foloase.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara: PSD a jupuit toate companiile de stat profitabile riscand sa le puna pe butuci

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus, marti, ca toate minciunile liderilor PSD s-au vazut la aceasta rectificare bugetara, care este una negativa, chiar daca pe bugetul consolidat aceasta pare pozitiva. Acesta a subliniat ca aceasta rectificare, pe care guvernul o considera pozitiva, s-a facut pe veniturile nefiscale, jupuind toate companiile de stat profitabile riscand sa le puna pe butuci.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa moartea lui Mircea Ionescu-Quintus. Decizie de ultima ora din partea presedintelui PNL

Mircea Ionescu-Quintus a murit Presedintele PNL, Ludovic Orban, a transmis un mesaj emotionant despre Mircea Ionescu-Quintus. Orban a decis sa amane Consiliul National al Partidului National.

Radu Tudor: Austria se comporta incorect fata de Romania

Radu Tudor a comentat, joi, in emisiunea Punctul de intalnire, reactiile venite dinspre Austria, care se opune ferm intrarii Romaniei in zona euro si in spatiul.

Ludovic Orban: Solicit pedepsirea golanului politic Mirel Palada. A avut un comportament grobian

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat joi, intr-o conferinta de presa, pedepsirea golanului politic Mirel Palada, care l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Gotiu, in pauza publicitara a unei emisiuni transmise de B1 TV, acuzandu-l pe fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta de comportament grobian.

Ludovic Orban a condamnat agresiunea suferita de senatorul Mihai Gotiu: Solicit energic pedepsirea golanului politic Mirel Palada

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, l-a catalogat pe fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta drept un golan politic.

Ludovic Orban cere pedepsirea lui Mirel Palada: Solicit pedepsirea golanului politic pentru infractiunea pe care a savarsit-o

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca solicita pedepsirea sociologului Mirel Palada pentru incidentul din pauza unei emisiuni de televiziune in care Palada l-ar fi lovit pe senatorul USR Mihai.

Radu Tudor: Veste uriasa pentru Romania. Consecinte strategice

Presedintele Comisiei Europene Jean Claude Junker a sustinut, miercuri, un discurs privind starea uniunii in Parlamentul European. Evenimentul a fost comentat pe blogul sau de jurnalistul Antena 3 Radu.

Radu Banciu, despre identificare faciala a noului iPhone 10: Asta e bine pentru toape! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu lansarea de catre Apple a noului model iPhone 10 si introducerea functie de identificare faciala. Ce este interesant la iPhone.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )