Libnet.ro
UNICEF

06:15

Radu Tudor, despre reactia lui Udrea: Toti cei care au fost invitati sa ii atinga catusele, au facut ce a facut ea?

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, despre reactia lui Udrea: Toti cei care au fost invitati sa ii atinga catusele, au facut ce a facut ea?

Elena Udrea poate fi arestata din nou. Deputatii au votat in favoarea cererii de incuviintare a arestului preventiv in cazul acesteia. 170 au votat pentru si 118 impotriva. Deputatii au aprobat cererea DNA. continuă pe Antena3

Radu Tudor: E foarte bine ca Mircea Basescu ataca Antena 3. inseamna ca facem bine ceea ce facem

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat declaratia lui Mircea Basescu, de vineri, conform careia Daca opinia publica e formata din Antena 3, ne-am dat naibii!Radu Tudor a.

Radu Tudor cere scoaterea presei din prevederile Strategiei de Aparare, intr-o scrisoare adresata presedintelui Iohannis

Analistul politic si miltar Radu Tudor ii cere lui Klaus Iohannis sa scoata din Strategia Nationala de Aparare mentionarea potrivit careia mass-media ar reprezenta o amenintare la adresa securitatii, potrivit.

Radu Banciu, despre conditiile din arest prezentate de Elena Udrea: Cum sa reziste un foehn in puscarie? Aici mi se pare singura cerinta neadecvata. Altfel, femeia i-a dat clasa lui Varujan (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu conditiile din arest despre care a vorbit Elena Udrea in discursul tinut in fata deputatilor. Printre neajunsurile.

Dosarul Gala Bute. Tudor Breazu, apropiatul Elenei Udrea, audiat la DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost dus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in aceasta cauza.

QA. Teodor Melescanu, despre atacurile Elenei Udrea: incearca sa submineze autoritatea serviciilor

Discutiile despre serviciile de informatii din Romania au explodat in ultimul timp, si pe fondul acuzelor aduse de Elena Udrea, dar si pe fondul unor evenimente importante la granitele Romaniei. Elena.

Melescanu, noi precizari despre filajul Elenei Udrea la Paris

Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca filajul Elenei Udrea la Paris nu ar fi putut fi facut direct de agenti ai serviciilor, pentru ca nu au tehnica necesara.

Radu Banciu, despre retragerea lui Crin Antonescu din viata politica: Va avea mai mult timp pentru odihna. Era o functie care iti lasa mai putin timp pentru dormit

Radu Banciu a comentat, duminica seara, anuntul facut de senatorul PNL Crin Antonescu privind retragerea sa din viata politica, dupa terminarea mandatului de parlamentar. Banciu a declarat ca functia pe care o.

Radu Banciu, despre Dan Diaconescu: El a inventat prostitutia la televizor. O sa fim alaturi de el in lungul drum spre puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, vineri, despre amanarea termenului de judecata privind sentinta definitiva pe care Dan Diaconescu urmeaza sa o primeasca, acesta fiind acuzat de santaj. Banciu a afirmat ca Diaconescu va.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2835 seconds )