Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, apel catre romani: Sa se vaccineze impotriva gripei sezoniere

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, apel catre romani: Sa se vaccineze impotriva gripei sezoniere

Secretarul de stat Raed Arafat face apel ca populatia vulnerabila sa se vaccineze impotriva gripei sezoniere, deoarece exista riscul ca gripa sa se asocieze cu noul coronavirus si efectele sa fie dintre cele mai grave. continuă pe Antena3

Zuckerman, apel catre romani: Nu lasati comunistii chinezi sa cotroleze mass-media din Romania!

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, s-a pronuntat din nou, virulent, impotriva practicil.

Raed Arafat a incurcat-o. Dat in judecata pentru 1 milion de euro

Dupa 14 zile de carantina si un proces in care lui Raed Arafat i s-au cerut daune morale uriase, localitatea Gornet din Prahova si-a recapatat libertatea pe 6 august. Reprezentantii primariei refuzau sa mai vorbeasca, in schimb, avocatul comunitatii a promis ca va ataca decizia instantei cu recurs. Astazi, acesta a dezvaluit, la Romania TV, .

Raed Arafat, despre pedepsele pe care le vor primi elevii care nu vor sa poarte masca la ore. Ce li se va interzice

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a explicat in cursul serii de miercuri importanta informarii copiilor cu privire la purtarea mastilor la scoala. Acesta insista pe impunerea unor reguli clare inca din prima zi de scoala, expunand elevilor consecintele pe care le poate avea nerespectarea acestora. Elevii care nu vor sa poarte masca, scosi .

Raed Arafat, avertisment inainte de inceperea scolilor: Va fi o perioada dificila

Raed Arafat a vorbit, cu o zi inainte de inceperea scolilor, despre despre perioada dificila care va urma si ca este esentiala colaboarea dintre profesori, parinti si autoritati, conform.

Raed Arafat, omagiu pentru pompierii-eroi: Pompierii sunt o arma foarte veche a Romaniei. Astazi le recunoastem meritele

Raed Arafat a facut un anut cu ocazia Zilei Pompierilor. Acesta vorbit despre importanta pompierilor pentru noi toti, pentru salvarea de vieti omenesti.

Monica Anisie: As vrea sa fac un apel catre intreaga societate: este nevoie sa fim responsabili!

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut, duminica, un apel la responsabilitate pentru ca toata lumea sa puna umarul pentru revenirea copiilor in scoli. Monica Anisie a subliniat ca educatia nu trebuie sa fie politizata in aceste momente.

Ludovic Orban, apel catre ministere: Mobilizati echipele ca sa aducem la forma semi-finita structura programelor si alocarea fondurilor europene. De cand suntem la guvernare, am absorbit peste 2,6 miliarde de euro (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut apel la toate ministerele, in debutul sedintei de Guvern de joi, sa mobilizeze echipele de lucru pentru a aduce la forma semi-finita Programul national de rezilienta si re.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )