Libnet.ro
UNICEF

07:45

Raed Arafat a decis: Orasul Ovidiu intra in carantina. in biserici, slujba se va tine fara credinciosi

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat a decis: Orasul Ovidiu intra in carantina. in biserici, slujba se va tine fara credinciosi

La propunerea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a semnat ordinul prin care se instituie carantina in orasul Ovidiu. Ordinul intra in vigoare de sambata, 7 noiembrie, ora 20. continuă pe Adevărul

Orasul Ovidiu intra in carantina. Incidenta infectarii cu SARS-CoV-2 este mai mare de 61.000 de locuitori

In cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a decis carantinarea orasului Ovidiu, in urma unei analize de risc realizate de DSP Constanta, analiza avizata pozitiv si de Institutul National de Sanatate Publica.

Ce se intampla cu salile de fitness incepand de luni, 9 noiembrie. Mesajul lui Raed Arafat

Incepand de saptamana viitoare, Romania intra in carantina partiala. Si salile de sport sunt vizate de noile masuri restrictive. Acestea se vor functiona pana la ora 21:00, cel putin pentru.

CORONAVIRUS |Orasul Ovidiu a intrat in carantina de sambata, timp de 14 zile

Orasul Ovidiu din municipiul Constanta a intrat in carantina de sambata, de la ora 20, timp de 14 zile, dupa ce rata de infectiea ajunsla 6. 90 cazuri de infectie cu Covid-19 la mia de locuitori.

Raed Arafat a facut anuntul momentului. Cand se relaxeaza restrictiile in Romania

Romania din data de 9 noiembrie va intra in 30 de zile de carantina, in urma deciziilor luate de CNSU. Noile masuri, pe cat de dure, pe atat sunt generatoare de nemultumiri. Economia, si asa la pamant, mai primeste inca o lovitura prin noile restrictii impuse. Secretarul de Stat, Raed Arafat a incercat sa explice .

De ce nu vom avea voie sa iesim din case dupa ora 23:00. Raed Arafat explica punct cu punct noile restrictii

Romania intra in carantina partiala, de luni, 9 noiembrie. Dupa ora 23. 00 se poate iesi din casa doar cu declaratie pe propria raspundere, scolile trec in regim online, magazinele se inchid mai devreme, iar masca sanitara devine obligatorie peste tot in Romania, in spatiile deschise. Seful DSU, Raed Arafat, a explicat intr-o conferinta de presa de ce au fost luate aceste masuri.

Guvernul a decis ca after-school-urile sa ramana deschise, chiar daca CNSU a propus altfel. Explicatiile lui Raed Arafat

Guvernul a decis ca after school-urile si cresele sa ramana deschise chiar daca CNSU a propus altfel, iar scolile trec online, urmand ca ministrul Educatiei sa emita un ordin in acest sens, a declarat vineri secretarul de stat in MAI Raed Arafat, referindu-se la masurile propuse de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta pentru a preveni raspandirea COVID-19.

in ce conditii se vor desfasura campaniile electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Precizarile lui Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat in ce conditii se va desfasura campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, in conditiile in care, in Romania vor intra in vigoare noi.

Raed Arafat, despre un eventual lockdown in Romania: Se pot propune alte categorii de masuri

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat vineri, peB1 TV,noile masurice vor intra in vigoare incepand de luni pe teritoriul Romaniei. intrebat si de.

Raed Arafat: Vom avea cresteri continue pana ajungem la un platou Fiecare individ sa actioneze responsabil Noi nu am inchis tot, ci doar activitatile in care era riscul mai mare (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit vineri, pentru B1 TV, despre evolutia epidemiei de coronavirus din Romania si despre noile masuri si restrictii ce vor intra in vigoare.

RAED ARAFAT: Vor fi achizitionate trei milioane de teste rapide pentru COVID-19 si 10 milioane de seringi pentru vaccinare

Guvenul a adoptat joi seara o ordonanta de urgenta privind achizitia de materiale sanitare si echipamente in valoare de 67 milioane euro, a anuntat, astazi, secretarul de stat in MAI Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, care a precizat ca, printre altele, vor fi cumparate trei milioane de teste rapide pentru COVID-19 si 10 milioane de seringi pentru viitoare campanie de vaccinare impotriva SARS-CoV-2.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )