Libnet.ro
UNICEF

12:45

Raed Arafat: Deplasarea la pelerinaje nu e permisa. Oamenii care vor urca in autocare, indemnati de oricine, trebuie sa stie ca persoana respectiva nu da doi lei pe viata lor (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat: Deplasarea la pelerinaje nu e permisa. Oamenii care vor urca in autocare, indemnati de oricine, trebuie sa stie ca persoana respectiva nu da doi lei pe viata lor (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca persoanele care vor incerca sa-i convinga pe credinciosi sa mearga la pelerinaje, contrar deciziei. continuă pe B1

Este oficial. Raed Arafat anunta prapad in toata Romania. Ce orase vor intra in carantina

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a confirmat oficial, ieri seara, situatia difcila prin care trece Romania in contextul pandemiei de COVID-19. Raed Arafat impreuna cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, au transmis noi masuri anti-COVID-19. Printre acestea se numara si carantinarea anumitor localitati care nu intrunesc conditiile de siguranta cu privire la numarul cazurilor de .

RAED ARAFAT: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a declarat, astazi, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown, insa vor fi luate masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-COV-2.

La pelerinajul Sfintei Parascheva au voie sa vina doar iesenii. Regulile anuntate de Raed Arafat pentru desfasurarea evenimentelor cu caracter religios (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat, luni seara, ca organizarea de sarbatori religioase va fi permisa si de acum inainte, dar la acestea vor putea participa doar.

Reactia Mitropoliei Moldovei si Bucovinei dupa ce Raed Arafat a anuntat ca la Sfanta Parascheva vor avea voie doar locuitorii Iasiului

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat luni seara ca din cauza numarului mare de infectari inregistrat in Iasi CNSU a decis ca la racla cu moastele Sfintei Parascheva sa aiba voie doar iesenii. Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei transmit ca sarbatoarea nu va fi fectata.

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat sambata, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown. Vor fi luate insa masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-CoV-2, a avertizat Arafat.

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown, insa vor fi luate masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-CoV-2.

Raed Arafat, despre masurile ce ar putea fi aplicate in plan local: Interzicerea evenimentelor precum nunti, botezuri inchiderea sau sistarea activitatilor din restaurante, in interior (VIDEO)

In cursul conferintei de luni seara, organizata dupa sedintaComitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) o serie de reguli care vor fi impuse in contextul inmultirii cazurilor.

RAED ARAFAT: Toate Comitetele Judetene si Comitetul Municipiului Bucuresti sa implementeze masurile acolo unde regula o impune

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat a anuntat reunirea de urgenta a tuturor Comitetelor Judetene pentru Situatii de Urgenta si a Comitetului care functioneaza la nivelul Capitalei pentru a pune in aplicare restrictiile prevazute de reglementarile in vigoare pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, inclusiv masuri precum carantinarea unor localitati sau suspendarea activitatii unor agenti economici. Solicitam la toate Comitetele Judetene si la Comitetul Municipiului Bucuresti sa implementeze masurile acolo unde regula o impune, a afirmat Arafat.

Raed Arafat, despre restrictiile legate de procesiunile religioase: Problema majora aici este numarul mare de persoane ce vin folosind autocare in care stau cate 7 - 8 ore

Raed Arafat a discutat despre masurile sanitare si de protectie impuse de catre autoritati, in contextul cresterii numarului de cazuri de COVID-19. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii a discutat.

Raed Arafat: S-ar putea sa fim rugati sa luam masuri mai dure, masuri care s-au luat in starea de urgenta. Ne apropiem de un prag foarte periculos

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed Arafat, avertizeaza ca in cazul in care numarul cazurilor de infectare cu coronavirus va creste in continuare, este foarte.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3281 seconds )