Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat a fost numit ministrul Sanatatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Raed Arafat a fost numit ministrul Sanatatii

Raed Arafat este noul ministru al Sanatatii, decretul de numire in functie a acestuia fiind semnat de presedintele Traian Basescu. continuă pe Wall-Street Ro

Raed Arafat, noul ministru al Sanatatii.

Subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii din Romania, Raed Arafat a fost numit ministru al Sanatatii, potrivit unui comunicat remis, miercuri, de administratia prezidentiala. Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Raed Arafat in functia de ministru al Sanatatii, se arata in comunicat. Raed Arafat ar urma sa depuna, miercuri la ora 19:00, juramantul de investitura. La inceputul lunii octombrie, premierul Victor Ponta a fost desemnat ministru interimar .

Lazaroiu, despre numirea lui Raed Arafat la Ministerul Sanatatii: Sunt semne bune. ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza pe pagina personala de Facebook numirea lui Raed Arafat in fruntea Ministerului Sanatatii. Sunt semne bune. Incepem sa respectam Constitutia, considera Sebastian Lazaroiu. In acest context, Lazaroiu aminteste ca, la inceputul lunii octombrie, Victor Ponta anunta ca vom avea ministru al Sanatatii dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie. Subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii din Romania, Raed Arafat a fost numit ministru al .

VIDEO UPDATE Raed Arafat a depus juramantul si este noul ministru al Sanatatii

Raed Arafat este noul ministru al Sanatatii. El a depus miercuri seara juramantul dupa ce, tot miercuri, presedintele Traian Basescu semnase decretul de numire in functie. Nu am decat o singura rugaminte la dumneavoastra, legea sanatatii. S-a ratat in ianuarie, poate pana in decembrie reusim sa o depunem la Parlament. Va doresc mult succes si sa auzim numai de bine dupa alegeri, a afirmat Traian Basescu in timpul ceremoniei. Presedintii celor doua Camere ale Parlamentului - Valeriu Zgonea si Crin Antonescu - au lipsit de la depunerea juramantului.

VIDEO UPDATE Raed Arafat a depus juramantul ca ministru al Sanatatii, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului nu au participat la ceremonie. / Crin Antonescu: Absenta mea nu e legata de persoana lui Arafat ci de persoana lui Basescu

Raed Arafat a depus miercuri seara juramantul de investitura ca ministru al Sanatatii. Nu am decat o singura rugaminte la dumneavoastra, legea sanatatii. S-a ratat in ianuarie, poate pana in decembrie reusim sa o depunem la Parlament. Va doresc mult succes si sa auzim numai de bine dupa alegeri, a afirmat Traian Basescu in timpul ceremoniei. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si presedintele Senatului, Crin Antonescu, nu au participat la ceremonia de depunere a juramantului. Crin Antonescu a explicat, la Romania Tv, ca Absenta mea nu e legata de persoana lui Raed Arafat ci de persoana lui Traian Basescu.

Vasile Cepoi: Raed Arafat nu si-a dorit si nu-si doreste functia de ministru al Sanatatii. A acceptat pentru ca nu exista alta solutie

Fostul ministru al Sanatatii, Vasile Cepoi, a declarat ca numirea lui Raed Arafat la conducerea ministerului respectiv este una favorabila, insa secretarul de sta a acceptat functia pentru ca nu exista o alta.

UPDATE Raed Arafat a depus juramantul ca ministru al Sanatatii, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului nu au participat la ceremonie. / Crin Antonescu: Absenta mea nu e legata de persoana lui Arafat ci de persoana lui Basescu

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si presedintele Senatului, Crin Antonescu, nu au participat, miercuri seara, la ceremonia de depunere a juramantului de catre Raed Arafat in functia de ministru al Sanatatii. Valeriu Zgonea a confirmat, inaintea ceremoniei,la Romania Tv, ca nu participa la eveniment, motivand ca se afla deja in teritoriu, pentru campania electorala care incepe vineri. La randul sau, Crin Antonescu a explicat ca Absenta mea nu e legata de persoana lui Raed Arafat ci de persoana lui Traian Basescu.

Ce legatura are revansa lui Raed Arafat cu viitorul lui Basescu.

Cu o cota de incerdere de peste 70 la suta si un palmares impreionant in sistemul de urgenta romanesc, Raed Arafat accepta sa fie ministru al Sanatatii cu un mandat de doar o luna. Rastimp in care Arafat poate face experiente scurte si eventual interesante, iar Ponta il va putea pune pe artizanul SMURD in propria sa vitrina cu trofee. Premierul roman face o mutare electorala aducandu-l pe Raed Arafat in fruntea Ministerului Sanatatii, sacrificand in schimb un fotoliu de anvergura alocat .

Raed Arafat, noul ministru al Sanatatii - surse.

ULTIMA ORA Raed Arafat este noul ministru al Sanatatii

Raed Arafat este noul ministru al Sanatatii. Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul de numire in functie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca, de la demisia ministrului Vasile Cepoi - acuzat de ANI de conflict de interese - functia de ministru interimar al Sanatatii a fost detinuta de premierul Victor Ponta.

VIDEO Raed Arafat este noul ministru al Sanatatii

Raed Arafat este noul ministru al Sanatatii. Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul de numire in functie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca, de la demisia ministrului Vasile Cepoi - acuzat de ANI de conflict de interese - functia de ministru interimar al Sanatatii a fost detinuta de premierul Victor Ponta.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )