Libnet.ro
UNICEF

12:45

Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier: Eu eram la volan, dar s-a stabilit ca nu eram eu de vina

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier: Eu eram la volan, dar s-a stabilit ca nu eram eu de vina

Masina in care se afla secretarul de stat Raed Arafat a fost lovita usor, joi seara, in trafic, pe Bulevardul Magheru, de un autobuz, potrivit Hotnews. ro. Soferul autobuzului nu a acordat prioritate. continuă pe Antena3

FOTO. Raed Arafat, implicat intr-un ACCIDENT rutier

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a fost implicat intr-un accident, joi seara, in Bucuresti, masina pe care o conducea fiind lovita de un autobuz. Accidentul a avut loc joi seara, in apropiere de Galeriile Orizont din Bucuresti. Potrivit lui Raed Arafat, masina pe care o conducea a fost lovita de un autobuz care iesea din parcare.

Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier cu un autobuz. Masina secretarului de stat a fost acrosata de un vehicul de transport in comun (VIDEO)

Secretarul de Stat, Raed Arafat, a avut parte de un accident usor in seara de 5 aprilie. Masina acestuia se pare ca a fost lovita de un autobuz, in aripa dreapta, dupa ce soferul vehiculului de.

Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier

Masina in care se afla secretarul de stat Raed Arafat a fost lovita usor, joi seara, in trafic, pe Bulevardul Magheru, de un autobuz, potrivit Hotnews. ro. Soferul autobuzului nu a acordat prioritate.

Un copil de 13 ani a murit intr-un accident rutier, din cauza soferului care a condus sub influenta alcoolului

Un copil de 13 ani a murit, in urma unui accident produs duminica seara in localitatea Dara. Baiatul se intorcea impreuna cu familia de la gratarul de 1 mai, potrivit adevarul. ro. Soferul.

Un roman a murit, iar alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs in apropiere de Roma

Un roman a murit marti, iar alti doi au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau, un Opel Vivaro, s-a lovit de un autocar si de un alt Opel, mai mic, in apropiere de Roma, relateaza Roma Today.

Tragedie in Italia. Un sofer roman a murit intr-un grav accident rutier. Alti doi romani sunt raniti

Un cetatean roman a murit, iar alti doi au fost raniti, intr-un grav accident rutier produs marti dupa-amiaza la periferia orasului italian Roma, anunta autoritatile italiene, citate de site-ul.

Grav accident rutier la Roma: Un roman a murit, iar alti doi au fost raniti

Un cetatean roman a murit, iar alti doi au fost raniti, intr-un grav accident rutier produs marti la periferia orasului italian Roma. Un autobuz al companiei Cotral in care nu erau.

Gica Hagi a vazut moartea cu ochii intr-un accident teribil. Abia implinise 28 de ani

Gica Hagi a trecut printr-un moment de cumpana, dupa un accident rutier suferit in timp ce mergea la Constanta, pentru a-si vedea parintii, scrie adevarul. ro. Gheorghe Hagi a fost mereu legat de.

Grav accident rutier in judetul Constanta

Intre localitatile Cobadin si Ciocarlia, judetul Constanta, a avut loc un grav accident rutier. Politistii au fost chemati la locul accidentului unde un autoturism s-a rasturnat, scrie.

Minor de 13 ani mort intr-un accident auto. Soferul beat a apasat prea mult acceleratie pe un drum off-road

Viteza excesiv, alcoolul din sange si un drum de pamant aucreat cadrul pentru un grav accident de circulatie care a avut loc luni seara in localitatea Dara. O familie care se intorcea de la gratarul de 1 mai si-a pierdut fiul de 13 ani intr-un accident de circulatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )