Libnet.ro
UNICEF

09:30

Raed Arafat, ordin de ultima ora pentru toate spitalele. Ce se intampla in aceste momente

Playtech Playtech,
Raed Arafat, ordin de ultima ora pentru toate spitalele. Ce se intampla in aceste momente

Luni, Raed Arafat a emis ordinul care cere tuturor spitalelor si Unitatilor de Primiri Urgente din Romania sa nu mai refuze aducerea la spitale a pacientilor suspecti de coronavirus, dar si a celorlalti pacienti, indiferent de situatia locurilor disponibile in spitale. Ce se intampla acum. Anuntul lui Raed Arafat pentru toate spitalele din Romania Luni, . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora pentru elevi si profesori. Cum vor functiona scolile in urmatoarele 14 zile

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti a anuntat ca se va reuni astazi pentru a discuta scenariul de functionare a unitatilor de invatamant pentru urmatoarele doua saptamani. Cum vor invata elevii in urmatoarele doua saptamani Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, a anuntat in cursul serii de duminica faptul ca nu se vor .

Raed Arafat: Introducem testele rapide pentru pacientii simptomatici care ajung in UPU

Raed Arafat a anuntat marti ca una dintre solutiile avute in vedere pentru reducerea timpilor de asteptare in unitatile de primire a urgentelor este introducerea testelor rapide pe baza de antigeni. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) precizeaza ca au fost comandate deja teste rapide.

Ordin dat de Raed Arafat: Toate unitatile de primiri urgente sunt obligate sa preia toti pacientii adusi de ambulante

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a dispus, printr-un ordin emis luni, ca toate unitatile si compartimentele de primiri urgente sa preia toti pacientii adusi de ambulante,.

Raed Arafat a emis un ordin conform caruia unitatile de primiri urgente trebuie sa preia toti pacientii adusi cu ambulantele

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a dispus, luni, un ordin conform caruia toate Unitatile de Primiri a Urgentelor UPU)UPU-SMURD Compartimentele de Primiri a Urgentelor CPU) au obligatia de a prelua toti pacientii adusi de catre ambulantele apartinand serviciilor de ambulanta publice sau SMURD, indiferent de situatia locurilor disponibile in sectiile spitalelor de care apartin.

Ora 18.00. Iohannis, conferinta de presa. Seful statului are o sedinta de urgenta cu specialistii. Printre participanti: Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila

Administratia Prezidentiala a anuntat ca marti, de la ora 15. 00, va avea loc o sedinta referitoare la gestionarea pandemiei cu mai multi specialisti, printre care seful DSU, Raed Arafat, si reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila.

Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila, convocati de urgenta la Palatul Cotroceni. Decizia luata de Klaus Iohannis

Tensiune uriasa in Romania, in urma exploziei de imbolnaviri cauzate de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat de urgenta pe cei mai importanti reprezentanti din Sanatate pentru a se consulta cu acestia referitor la gestionarea pandemiei. Printre cele mai cunosute persoane care vor participa se numara Nelu Tataru, medicul Alexandru Rafila si seful DSU, Raed .

Raed Arafat a solicitat o situatia a cadrelor medicale care se sustrag de la activitati medicale din zona COVID-19

Raed Arafat, sefulDepartamentului pentru Situatii de Urgenta,a solicitat vineri seara, din partea structurilor judetene care se ocupa de gestionarea pandemiei, o situatie a personalului medical care.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Se dau bani de la stat pentru aceasta categorie de persoane: in conturi am gasit 4,4 milioane de lei

Noul Primar General al Capitalei a anuntat in cursul zilei de astazi ultimele informatii referitoare la plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap. Acesta a dat asigurari ca va fi platit, insa pentru moment, Primaria Capitalei nu dispune de toti banii necesari. Cand va fi facuta plata catre persoanele cu handicap Dupa afirmatiile facute in .

Ludovic Orban, informatii de ultima ora cu privire la petrecerile de Revelion. Care sunt zonele unde romanii vor putea petrece in noaptea dintre ani

Ludovic Orban a facut duminica declaratii referitoare la petrecerile de Revelion. Acesta a mentionat ca, in contextul actual de pandemie, aceste evenimente ar putea fi interzise cu desavarsire. in cursul serii de luni, premierul a adus noi explicatii cu privire la aceasta interdictie. Care sunt zonele strict interzise pentru petreceri de Revelion Premierul Romaniei a .

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )