Libnet.ro
UNICEF

13:45

Rafael Nadal, despre cum a reusit sa intoarca un meci aproape pierdut: Trebuie sa accepti ca adversarul joaca mai bine

Hotnews Hotnews,
 Rafael Nadal, despre cum a reusit sa intoarca un meci aproape pierdut: Trebuie sa accepti ca adversarul joaca mai bine

Condus cu 5-1 in decisivul confruntarii cu Daniil Medvedev, Rafael Nadal a reusit o revenire epica, castigand un meci care parea pierdut, scor 6-73), 6-3, 7-64). Ibericul a vorbit la conferinta de presa despre cum a gestionat situatia, precizand ca nu e nevoie sa iti rupi racheta cand esti condus cu 5-1 si nici sa-ti pierzi controlul. Liderul mondial a afirmat ca nu trebuie sa te consideri prea bun, sa accepti ca adversarul joaca mai bine si sa ramai pozitiv. continuă pe Hotnews

Rafael Nadal, reactie ciudata cand a fost intrebat despre nunta lui: Chiar nu conteaza

De parca nu ar fi fost de ajuns infrangerea suferita in fata lui Alexander Zverev in primul meci de la Turneul Campionilor, Rafael Nadal a avut parte de un nou moment delicat la conferinta de presa.

Inca o surpriza la Turneul Campionilor. Rafael Nadal pierde si el in primul meci

Liderul mondial Rafael Nadal a inceput cu o infrangere editia din acest an a Turneului Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor: Momentul adevarului pentru Rafael Nadal; Tsitsipas vs Zverev, duelul noii generatii

Dupa o evolutie stearsa contra lui Alexander Zverev, Rafael Nadal se afla in fata unui meci decisiv cu Daniil Medvedev, rusul care i-a dat atatea batai de cap in finala de la US Open. in cealalta partida a zilei, Stefanos Tsitsipas si Alexander Zverev se dueleaza intr-o partida a noii generatii.

VIDEO Turneul Campionilor: Rafael Nadal il invinge pe Daniil Medvedev desi a fost condus cu 5-1 in decisiv

Rafael Nadal era cu un picior si jumatate in afara Turneului Campionilor, ibericul fiind la un moment dat condus cu 5-1 in setul decisiv de Daniil Medvedev. Pas cu pas, minge cu minge, Rafa a luptat si a revenit incredibil in partida, liderul mondial reusind sa se impuna dramatic in tiebreak 7-4). De doua ore si 47 de minute a avut nevoie Nadal pentru a se impune: 6-73), 6-3, 7-64).

Rafael Nadal sparge gheata la Turneul Campionilor

Jucatorul spaniol Rafael Nadal a obtinut, miercuri, prima victorie in Grupa Andre Agassi de la Turneul Campionilor gazduit de Londra.

Turneul Campionilor: Rafael Nadal, invins pentru prima oara de Alexander Zverev

Debutul lui Rafael Nadal 1 ATP) la Turneul Campionilor a fost unul marcat de multe greseli in momente importante. Ibericul, venit dupa o accidentare in zona abdominala s-a retras in semifinalele Masters-ului de la Paris), a pierdut in fata campionului en-titre Alexander Zverev, scor 6-2, 6-4, dupa o ora si 23 de minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )