Libnet.ro
UNICEF

23:00

Rafael Nadal s-a calificat in finala turneului de la Miami

Antena3 Antena3,
Rafael Nadal s-a calificat in finala turneului de la Miami

Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal, locul sapte in clasamentul ATP, l-a invins, vineri, scor 6-1, 7-5, pe Fabio Fognini, si s-a calificat in finala turneului de la Miami SUA), dotat cu premii. continuă pe Antena3

WTA Miami Caroline Wozniacki a invins-o pe Karolina Pliskova si s-a calificat in finala la Miami

Sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 14 WTA, s-a calificat in finala turneului Miami Open, dupa ce a trecut de jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 3 WTA, scor 5-7, 6-1, 6-1, potrivit News. ro. In finala, Wozniacki va evolua cu invingatoarea dintre jucatoarea americana de tenis Venus Williams.

VIDEO ATP Miami: Rafael Nadal, victorios in fata lui Jack Sock; Kei Nishikori, invins de Fabio Fognini in sferturi

Rafael Nadal, favoritul numarul 5, a obtinut fara nicio emotie calificarea in semifinalele turneului Masters de la Miami, dupa ce l-a invins in doua seturi pe americanul Jack Sock, cap de serie numarul 13, scor 6-2, 6-3. Japonezul Kei Nishikori, farivoritul numarul doi al competitiei, a fost eliminat de italianul Fabio Fognini, locul 40 ATP, in sferturile de finala.

WTA Miami Johanna Konta s-a calificat in sferturile de finala ale Miami Open si ar putea juca impotriva Simonei Halep

Jucatoarea britanica Johanna Konta, locul 11 WTA si cap de serienumarul 10, a invins-o, marti, cu scorul de 7-5, 6-1, pe sportivaspaniola Lara Arruabarrena, locul 72 WTA, calificandu-se in sferturilede finala ale Miami Open, potrivit News. ro.

Reactia Simonei Halep, dupa ce s-a calficat in sferturile de finala ale Miami Open: Sunt bucuroasa. imi arata ca inca mai pot sa joc tenis. WTA: A fost un meci cu multe momente electrizante

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a declarat bucuroasa de victoria impotriva jucatoarei australiene Samantha Stosur, care i-a adus calificarea in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )