Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dr. Rafila: Probabil vom avea mii de cazuri de coronavirus zilnic, la sfarsitul lui aprilie

Antena3 Antena3,
Dr. Rafila: Probabil vom avea mii de cazuri de coronavirus zilnic, la sfarsitul lui aprilie

Presedintele Societatii de Microbiologie, doctorul Alexandru Rafila, a atras atentia, miercuri, ca pana la sfarsitul lunii aprilie este posibil sa avem peste 1. 000 de cazuri de COVID-19 zilnic, avand in vedere ca odata cu cresterea capacitatii de testare, numarul infectiilor cu coronavirus va fi si el mai mare. continuă pe Antena3

Medicul Rafila: Probabil spre sfarsitul lunii aprilie vom avea mii de cazuri de COVID-19 zilnic

Medicul Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie, a declarat ca odata cu cresterea capacitatii de testare, numarul persoanelor depistate pozitiv cu noul coronavirus va creste, iar pana la finalul lunii aprilie este posibil sa fie inregistrate peste o mie de cazuri zilnic de COVID-19.

Digi24: VIDEO |Rafila: Probabil spre sfarsitul lunii aprilie vom avea mii de cazuri zilnic in Romania

Doctorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie, a declarat la Digi24 ca odata cu cresterea capacitatii de testare, numarul infectiilor cu coronavirus va creste, iar pana la finalul lunii aprilie este posibil sa avem peste o mie de cazuri zilnic de Covid-19. De asemenea, Rafila a declarat ca este nevoie de o procedura clara pentru personalul medical, pentru a evita infectarea medicilor.

Rafila, despre imbolnavirile din Romania: Deja suntem in situatia Italiei ca procent. Vom avea peste 10.000 de cazuri!

Alexandru Rafila dezvaluie pespectiva sa asupa evolutiei crizei sanitare in care ne aflam. Ce spune cunoscutul medic despre persoanele infectate de pe teritoriul Romaniei si despre stadiul in care ne vom afla in viitorul apropiat? Rafila, despre imbolnavirile din Romania Alexandru Rafila vine cu noi declaratii despre situatia in care se afla Romania astazi si .

Ministerul Educatiei: Vom avea noi modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat VIDEO

Elevii de clasa a VIII-a si cei de clasa a XII-a vor avea la dispozitie noi modele de subiecte pe care sa le lucreze cat stau acasa, a declarat ministrul Educatiei, Monica Anisie, in cadrul unui interviu pentru Hotnews. ro. Variantele de subiecte sunt elaborate de Centrul National de Examinare si Evaluare si vor fi puse pe site-ul Ministerului Educatiei si trimise catre toate scolile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )