Libnet.ro
UNICEF

06:00

Raiul studentilor exista. Cum arata cele mai frumoase campusuri universitare

Adevărul Adevărul,
Raiul studentilor exista. Cum arata cele mai frumoase campusuri universitare

De la marele Ivy Leagues, la micile colegii de arta, cele mai spectaculoase campusuri universitare redefinesc conceptul de studiu intens. Panormele desprinse din povesti si dotarile unice ale unora dintre aceste institutii de invatamant superior din SUA transforma anii de colegiu ai studentilor intr-o perioada de neuitat. continuă pe Adevărul

Mesaje de Sfanta Maria: cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Mesaje de Sfanta Maria. Adormirea Maicii Domnului, numita in popor Sfanta Marie Mare, este considerata una dintre cele mai importante sarbatori ortodoxe. Peste 2 milioane de romani isi serbeaza ziua onomastica la 15 august, asa ca va oferim mai multe idei de urari si mesaje pentru persoanele dragi care poarta nume ca Maria, Mariana, Marian, Marin, Mara Marilena, Marina, Marinela, Mariuca, Mariuta, Maricica, Mia, Mioara etc.

iti taie rasuflarea: cele mai frumoase orasele mai putin cunoscute din lume

Destinatiile turistice din care revenim cu amintiri pentru o viata le descoperim uneori in locuri de care poate nu am auzit prea des. Astfel, pe langa metropolele turistice consacrate, exista orasele care pot surprinde gratie peisajelor extraordinare, atmosferei romantice sau stilului de viata tihnit al localnicilor.

Show. Daniela Gyorfi incinge atmosfera la Gradistea, unul dintre cele mai frumoase sate din Romania

Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului e motiv de petrecere in Baragan. Artisti renumiti vin la Calarasi pentru a participa la zilele comunelor Gradistea si Perisoru.

Cele mai frumoase locuri de pescuit dintr-o zona superba a Moldovei. Bacaul, unul dintre cele mai bogate judete din Romania in peste

Peste 2. 100 de pescari isi platesc, an de an, taxele pentru a pescui legal in judetul Bacau, dar si in alte ape aflate in administrarea Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Sportivi.

Ce atitudine au romanii fata de cele mai mici masini din piata si ce modele scot la vanzare

Cele mai mici autoturisme din piata, asa-numitele masini din segmentul A, au consum redus, culori vii si preturi mai mici decat alte clase ale pietei auto. In Romania insa, ponderea lor este mai mica decat in alte parti ale Europei, fiindca la noi sunt preferate masinile cu spatiu mare la interior. Insa, asa cum arata o analiza Autovit. ro, masinile de clasa A vin cu un mare avantaj: pe piata de second-hand unde diversitatea de modele este mare, iar la sub 4. 000 de euro pot fi gasite modele foarte bune din punct de vedere tehnic.

Cele mai interiorizate zodii: nativii care se lasa condusi de emotii

Cele mai interiorizate zodii. Latura emotionala a fiecarui nativ este influentata de cele patru elemente primordiale, Aer, Apa, Foc, Pamant, iar astrologii considera ca zodiile de Apa sunt cele mai introvertite.

Autoritatile chineze au descoperit unul dintre cele mai elaborate falsuri: O banca fantoma

Autoritatile din China au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, noul caz intrand intr-un grup select din care fac parte si falsul magazin Apple sau versiunea locala a magazinelor Ikea, scrie Mediafax citand Financial Times.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Kim Kardashian ori Miley Cyrus, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Delia Matache, Adelina Pestritu ori Alina Puscas, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Cele mai nesanatoase sucuri

Stiati ca bauturile carbogazoase ne imbatranesc la fel de mult ca fumul de tigara? Este dovedit stiintific acest lucru. Un nou studiu american afirma ca sucurile carbogazoase duc la scurtarea sperantei de viata cu 2 ani. Aflati in continuare care sunt cele mai nesanatoase sucuri.

Cele mai mari descoperiri ale umanitatii

Sunt lucruri pe care le folosim in viata de zi cu zi, descoperite si inventate acum multi ani, fara de care nu ne-am putea imagina existenta. Aceste descoperiri, unele dintre ele catalogate drept cele mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )