Libnet.ro
UNICEF

18:46

Cele mai mari descoperiri ale umanitatii

Antena3 Antena3,
Cele mai mari descoperiri ale umanitatii

Sunt lucruri pe care le folosim in viata de zi cu zi, descoperite si inventate acum multi ani, fara de care nu ne-am putea imagina existenta. Aceste descoperiri, unele dintre ele catalogate drept cele mai. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati: Starurile sunt cei patru lei confiscati de la Nutu Camataru

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati dupa patru ani de modernizari si o serioasa investitie financiara. Parcul se intinde pe 15 hectare, iar vedetele sunt cei patru lei.

Locuri de munca pentru romani in UE. Care sunt tarile in care se castiga cele mai mari salarii

Din cauza nivelului de trai scazut din Romania in comparatie cu cel din celelalte state membre ale Uniunii Europene UE, multi romani isi propun sa plece sa lucreze in strainatate pentru a obtine un salariu mai mare. Adevarul va prezinta cateva dintre ofertele cu locuri de munca pentru romani in UE, prezentate pe portalul specializat tjobs. ro.

Romania, printre tarile UE cu cele mai mari cresteri economice

Cehia, Romania si Polonia au avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul doi din 2015 comparativ cu perioada similara din 2014, a anuntat, vineri, Oficiul european pentru Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

Cele mai mari dezastre industriale din China: peste 220.000 de oameni morti intr-o explozie a unui baraj

Miercuri noapte, orasul-port Tianjin a fost zguduit de o explozie care a ucis 44 de persoane si a ranit alte 520. Desi cauza exacta a exploziei nu este clara, exista indicii clare ca a fost declansata de aprinderea accidentala a unui container plin cu explozibile. China are un istoric indelungat in ceea ce priveste dezastrele industriale si inregistreaza cel mai negru record din lume: dupa explozia unui baraj au murit peste 220. 000 de oameni.

Cele doua mari secrete ale lui Ponta

Vom vorbi aici de linia de comunicare si de linia de decizie. Agenda publica semi-secretizata a lui Victor Ponta are o stransa legatura cu deciziile netransparente pe care Guvernul condus de Victor Ponta le ia. Prima e un simptom care o tradeaza - anticipat, cum altfel? - pe cea de-a doua. in ambele cazuri, daunele aduse Romaniei sunt incalculabile, iar stilul asta de a conduce o tara nu e deloc specific democratiilor functionale.

Cum arata un orgasm? O femeie a purtat un dispozitiv special in timp ce facea sex si a monitorizat cele mai tari momente

O tanara a publicat pe Reddit si Imgur o imagine care a devenit imediat virala, datorita explicatiei care o insotea. Femeia a spus ca in timpul unei partide de sex a folosit un dispozitiv special, prin care a reusit sa inregistreze si sa monitorizeze cele mai importante momente ale partidei.

Se intampla si la case mai mari. O autostrada din Manchester s-a surpat

Unul din cele mai aglomerate drumuri din Manchster a fost inchis, dupa ce o parte din sosea s-a surpat. Craterul format are o adancime de 12 metri si s-a format in urma ploilor masive din ultimul.

Nuntile fastuoase ale tiganilor din Romania, pe prima pagina a publicatiei Daily Mail: Masini marca , Lamborghini, Porsche, BMW sau Hummer au defilat ca la parada pe strazile unuia dintre cele mai sarace orase

Nunta tiganeasca de la inceputul lunii care a paralizat traficul in intreg Petrosaniul a ajuns pe prima pagina in presa britanica. Super-masini s-au aliniat pe strazile unuia dintre cele mai sarace.

Ce atitudine au romanii fata de cele mai mici masini din piata si ce modele scot la vanzare

Cele mai mici autoturisme din piata, asa-numitele masini din segmentul A, au consum redus, culori vii si preturi mai mici decat alte clase ale pietei auto. In Romania insa, ponderea lor este mai mica decat in alte parti ale Europei, fiindca la noi sunt preferate masinile cu spatiu mare la interior. Insa, asa cum arata o analiza Autovit. ro, masinile de clasa A vin cu un mare avantaj: pe piata de second-hand unde diversitatea de modele este mare, iar la sub 4. 000 de euro pot fi gasite modele foarte bune din punct de vedere tehnic.

Cele mai murdare orase din lume: tara in care se gasesc 13 din primele 20 cele mai poluate localitati si orasele din Romania aflate pe lista neagra

Nivelul de poluare dintr-un oras este masurat in functie de calitatea aerului, iar un raport oferit anul acesta de Organizatia Mondiala a Sanatatii arata ca 13 din cele 20 de orase aflate in topul cu cele mai murdare orase din lume se afla intr-o singura tara. Nici Romania nu sta prea bine la acest capitol, iar printre codase se afla orase importante ale tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )