Libnet.ro
UNICEF

05:15

Raluca Turcan: Cele mai mari pensii speciale sunt in magistratura

Hotnews Hotnews,
 Raluca Turcan: Cele mai mari pensii speciale sunt in magistratura

Cele mai mari pensii speciale sunt in magistratura, a declarat miercuri seara, la TVR, ministrul Muncii, Raluca Turcan, care a precizat ca se incearca gasirea unei variante de miscorare a lor, care sa aiba si avizul Curtii Constitutionale. continuă pe Hotnews

Motorola lanseaza in Romania telefonul Moto G9 Power care dispune de una dintre cele mai mari baterii din piata

Motorola a anuntat ca lanseaza pe plan local modelul Moto G9 Power care are una dintre cele mai mari baterii din piata, cu capacitate de 6. 000 mAh. Compania promite ca telefonul cu ecran de 6,8 inchi va avea o autonomie de 60 de ore intre incarcari. Pretul este de 900 de lei.

Traficul pe cele mai mari cinci aeroporturi din Romania a scazut cu pana la 70% din cauza pandemiei

Cele mai mari cinci aeroporturi din Romania - Otopeni, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Sibiu - au raportat un trafic de pasageri cu pana la 70% mai mic anul trecut fata de 2019, scrie Mediafax.

Politia olandeza l-a arestat pe presupusul sef al unuia dintre cele mai mari carteluri de droguri din lume

Politia olandeza l-a arestat pe presupusul sef al unuia dintre cele mai mari carteluri de droguri din lume, Tse Chi Lop, cetatean canadian originar din China, pe numele caruia Australia a emis un mandat, scrie BBC.

Premiera. Sase dintre cele mai mari avioane cargo din lume, filmate simultan in zbor VIDEO

Pentru a imbunatati abilitatile tinerelor echipaje ale avioanelor de transport militar An-124-100 Ruslan, ministerul Apararii din Rusia a organizat un zbor de antrenament la o altitudine de peste 4. 000 de metri. Sase aeronave gigant au fost filmate simultan in aer, o premiera.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 310

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 715. 438la data de 26 ianuarie, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 2. 877de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de.

Pensii 2021. Anuntul socant al zilei pentru milioane de pensionari. Ce a decis Raluca Turcan

Raluca Turcan vine cu un nou anunt socant pentru milioane de pensionari. Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care beneficiaza de suma lunara in cauza? Anuntul oficial al ministrului Muncii. Pensii 2021: anuntul ministrului Muncii Ministrul Muncii anunta ca in zilele urmatoare va emite un ordin in privinta evaluarii dosarelor de pensie, astfel ca .

Cinci milioane de pensionari nu vor mai primi recalcularile din Legea Pensiilor. Anuntul facut de Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca legea pensiilor va suferi modificari, insa nu anul acesta. Pensiile romanilor vor fi calculate, in 2021, in baza legii in vigoare.

RALUCA TURCAN: Statul trebuie sa devina mai util pentru oamenii vulnerabili, prin sprijinul pe care il acorda

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat ca va demara campania de evaluare a ajutoarelor sociale in urma careia vor fi identificati beneficiarii de ajutoare sociale care sunt apti de munca, persoane care ar putea ocupa posturile vacante de muncitori necalificati.

Raluca Turcan: imi pare rau ca sunt singura femeie din Guvern. M-am convins ca politica nu e nici pe departe despre egalitatea de gen

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca ii pare rau ca este sinngura femeie care face parte din cabinetul Citu si ca s-a convins, din nou.

Raluca Turcan: in 2021, pensiile vor fi calculate pe baza legii in vigoare. Legea care a fost vanturata in fata a milioane de pensionari intr-un mod cat se poate de cinic va fi, cel mai probabil, prorogata

Legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% va fi, cel mai probabil, prorogata. Anuntul a fosst facut miercuri seara de ministrul Muncii, Raluca Turcan, care a precizat ca in acest an, pensiile vor fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )