Libnet.ro
UNICEF

21:15

Raluca Turcan, despre intrarea lui Dacian Ciolos in PNL: Am avut o discutie telefonica la cererea fostului premier (VIDEO)

B1 B1,
Raluca Turcan, despre intrarea lui Dacian Ciolos in PNL: Am avut o discutie telefonica la cererea fostului premier (VIDEO)

Subiectul intrarii fostului premier Dacian Ciolos in Partidul National Liberal a fost mult timp dezbatut in cercurile politici pe vremea cand acesta se afla inca in fruntea. continuă pe B1

Turcan, despre numirea directorilor in scoli: PSD face ce stie mai bine, politizeaza

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, critica decizia Ministerului Educatiei de a permite numirea directorilor de scoli fara concurs, considerand ca este o palma dura data celor care au promovat onest examenul si atrage atentia inspectorilor scolari ca decizia este ilegala si nu trebuie aplicata, scrie news. ro.

Raluca Turcan, replica pentru Calin Popescu Tariceanu: ALDE a fost la cateva voturi sa nu intre in Parlament. Se va dizolva in PSD si PNL

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, raspunde la Facebook scrisorii trimise de catre Calin Popescu Tariceanu PNL prin care acesta ii cheama pe liberali in ALDE, spunand ca formatiunea presedintelui Senatului a fost bagata in.

Raluca Turcan, atac dur la adresa Guvernului PSD, pe tema numirii directorilor de scoli: Acum au acoperit o ilegalitate cu o alta ilegalitate. Autoritatile statului ar trebui sa se autosesizeze, iar vinovatii sa raspunda penal

Presedinta interimara a PNL, Raluca Turcan, sustine ca ministrul Educatiei, Pavel Nastase, ar fi antedatat ordinul de ministru prin care se permite numirea pe posturi a directorilor de scoli care nu au promovat concursul sau care nu au participat la examen. in acest context, ea ii acuza pe social-democrati ca ar fi acoperit o ilegalitate cu o alta ilegalitate.

Se pregateste un viitor politic pentru Dacian Ciolos: Un important lider al PNL il invita in partid

Fostul premier Dacian Ciolos a reprezentat persoana pe care s-a bazat campania electorala a PNL in alegerile parlamentare. Constienti de imaginea pozitiva pe care o are acesta in randul.

Fostul premier Dacian Ciolos ii raspunde sefului PSD, Liviu Dragnea, dupa acuzatiile aduse fostului Cabinet: isi acopera nerealizarile si promisiunile mincinoase cu diversiuni si propaganda

Fostul premier Dacian Ciolos a reactionat, luni, dupa ce seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca bugetul de 2017 va avea cu zece miliarde de lei mai putin, din cauza rectificarii bugetare facute de Cabinetul Dacian Colos in noiembrie 2016.

Dacian Ciolos ii raspunde lui Dragnea, dupa acuzatiile aduse la adresa fostului Cabinet: isi acopera nerealizarile si promisiunile mincinoase cu diversiuni si propaganda

Fostul premier Dacian Ciolos a reactionat, luni, dupa ce seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca bugetul de 2017 va avea cu zece miliarde de lei mai putin, din cauza rectificarii bugetare facute de Cabinetul Dacian Colos in noiembrie 2016. in acest context, Ciolos a acuzat formatiunea ca isi acopera nerealizarile si promisiunile mincinoase cu diversiuni si propaganda.

Analiza: SINGURUL care poate sa faca OPOZITIE e Klaus IOHANNIS. Care sunt sansele lui Dacian CIOLOS de a avea SUCCES cu noul sau proiect

Dacian Ciolos a anuntat ca vrea sa infiinteze un ONG care sa promoveze platforma Romania 100. Specialistii, insa, cred ca fostul premier nu va avea sanse de reusita decat daca.

Dacian Ciolos raspunde acuzatiilor lui Liviu Dragnea: O scamatorie. Aceasta gaura de zece miliarde in buget NU exista. Este constient ca nu stie pe unde sa scoata camasa ca sa acopere financiar promisiunile facute in campania electorala

Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca gaura de zece miliarde in buget pe care ar fi gasit-o Liviu Dragnea nu exista si ca declaratiile reprezinta o scamatorie a liderului social-democrat care este constient ca nu stie pe unde sa scoata camasa ca sa acopere financiar promisiunile facute in campania electorala.

Dacian Ciolos raspunde acuzatiilor lui Liviu Dragnea: O scamatorie. Aceasta gaura de zece miliarde in buget NU exista. E constient ca nu stie pe unde sa scoata camasa ca sa acopere financiar promisiunile facute in campania electorala

Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca gaura de zece miliarde in buget pe care ar fi gasit-o Liviu Dragnea nu exista si ca declaratiile reprezinta o scamatorie a liderului social-democrat care este constient ca nu stie pe unde sa scoata camasa ca sa acopere financiar promisiunile facute in campania electorala.

IOHANNIS a bagat mana in buzunarul romanilor cu ajutorul lui CIOLOS. Victor Ponta, dezvaluiri de ultim moment

Victor Ponta face dezvaluiri importante despre fostul premier Dacian Ciolos si despre presedintele Klaus Iohannis. in conceptia sa, Ponta spune ca Iohannis a umblat la buzunarele romanilor si ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )