Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan, replica pentru Calin Popescu Tariceanu: ALDE a fost la cateva voturi sa nu intre in Parlament. Se va dizolva in PSD si PNL

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Raluca Turcan, replica pentru Calin Popescu Tariceanu: ALDE a fost la cateva voturi sa nu intre in Parlament. Se va dizolva in PSD si PNL

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, raspunde la Facebook scrisorii trimise de catre Calin Popescu Tariceanu PNL prin care acesta ii cheama pe liberali in ALDE, spunand ca formatiunea presedintelui Senatului a fost bagata in. continuă pe Wall-Street Ro

Turcan, replica pentru Tariceanu: ALDE a fost la cateva voturi sa nu intre in Parlament. Se va dizolva in PSD si PNL

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, raspunde pe Facebook scrisorii trimise pNL de catre Calin Popescu Tariceanu, prin care acesta ii cheama pe liberali in ALDE, spunand ca formatiunea presedintelui Senatului a fost bagata in Parlament de PSD, partid in care ar urma sa se si dizolve.

Calin Popescu Tariceanu le cere liberalilor sa se alature ALDE: PNL-ul de azi nu mai are nicio legatura cu liberalismul

Calin Popescu Tariceanu le cere liberalilor, intr-o scrisoare deschisa publicata vineri seara, sa se alature ALDE, un proiect politic de viitor care poate duce mai departe valorile liberalismului, in conditiile in care PNL-ul de azi nu mai are nicio legatura cu liberalismul.

FOTO + VIDEO. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu l-au escortat pe Sorin Grindeanu, noul prmier al Romaniei, la Palatul Victoria. Seful Executivului s-a intalnit cu Dacian Ciolos

Sorin Grindeanu, noul prim-ministru al Romaniei, a fost adus, joi, la Palatul Victoriei de catre Liviu Dragnea si co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Liderii celor doua partide care formeaza Guvernul i-au strans mainile, iar Grindeanu l-a sarutat pe obraji pe liderul social democratilor.

CLIPUL ZILEI Sorin Grindeanu a fost adus la Palatul Victoria de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu

Sorin Grindeanu a fost adus, joi dimineata, la Palatul Victoria de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Liderii PSD si ALDE l-au condus pe noul premier pana in holul Palatului Victoria, unde ambii i-au strans mana lui Grindeanu, iar Liviu Dragnea l-a pupat pe obraji. La Palatul Victoria are loc, joi dimineata, o intalnire intre Sorin Grindeanu si fostul premier Dacian Ciolos.

Iohannis, LOVITURA pentru Dragnea si Tariceanu: Sunt PENALI. ASA CEVA NU ACCEPT... (VIDEO)

Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Presedintele, aflatla sedinta de constituire a Consiliului Superior al Magistraturii, s-a legat de problemele penale.

Raluca Turcan: Declaratia lui Sorin Grindeanu confirma planul PSD de a introduce impozitarea progresiva

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca prim-ministrul Sorin Grindeanu a confirmat planul PSD de a introduce impozitarea progresiva.

Raluca Turcan avertizeaza ca PNL nu voteaza Guvernul Grindeanu, intrucat componenta Cabinetului este o palma data romanilor

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat miercuri ca liberalii nu vor vota executivul condus de Sorin Grindeanu, sustinand ca echipa propusa este o palma data poporului roman si ca nu va fi un guvern al romanilor, ci al lui Liviu Dragnea.

Tariceanu ii cheama pe membrii PNL sa intre in ALDE, ca sa nu fie subordonati de fostul PDL

Liderul ALDE Calin Popescu-Tariceanu a lansat vineri seara un apel catre membrii PNL, pe care ii considera ca au ramas aici in speranta unor zile mai bune, sa se mute in ALDE pentru a contribui la proiectul de consolidare a miscarii liberale din Romania.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )