Libnet.ro
UNICEF

09:17

Raluca Turcan a facut anuntul asteptat de toti parintii

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan a facut anuntul asteptat de toti parintii

Guvernul a aprobat, miercuri, in sedinta, mai multe acte normative importante, in contextul inceperii noului an scolar. Astfel, Executivul a decis alocarea a 175 de milioane de euro, din care 100 de milioane de euro pentru 500. 000 de tablete, 50 de milioane de euro pentru echipamentele de protectie sanitara si 25 de milioane de euro pentru containerele sanitare si de suport educational. continuă pe Antena3

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un .

Informatii cruciale despre inceputul scolii. Nelu Tataru, anuntul asteptat de toti parintii

Igiena, purtarea mastilor si distantarea sunt reguli de aur pentru inceperea scolilor. Elevii trebuie supravegheati inclusiv in pauze astfel incat sa interactioneze cat mai putin. Bancile trebuie asezate la minimum 1 metru una fata de cealalta iar unde acest lucru nu este posibil, trebuie puse separatoare transparente. De asemenea, se vor organiza circuite de intrare si iesire separate din scoli. Acestea sunt doar o parte din regulile cuprinse in proiectul de Ordin de ministru pentru inceperea scolilor.

Raluca Turcan: Am clarificat procedura prin care se pot suspenda cursurile scolare in situatie de extindere epidemiologica in comunitate

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul a adoptat un proiect de lege prin care a clarificat procedura prin care se pot suspenda cursurile scolare in situatie de extindere epidemiologica in comunitate. Solicitam Parlamentului Romaniei ca acest proiect de lege sa fie dezbatut si aprobat in regim de urgenta, a spus Turcan.

Guvernul a facut anuntul cel mare. Ce se intampla cu loteria bonurilor fiscale

Guvernul vine cu un nou anunt. Ce se va intampla cu loteria bonurilor fiscale? Romanii sunt dezamagiti de extrageri. Guvern, anunt despre loteria bonurilor fiscale Din pacate pentru romanii care si-au adunat minutios bonurile pentru a intra in cursa pentru cativa banuti in plus care pot fi recuperati de acestia, loteria bonurilor fiscale va fi .

Normele sanitare pentru inceperea scolii. Monica Anisie, mesaj pentru toti parintii

Monica Anisie vine cu un mesaj deosebit de important pentru toti parintii. Care sunt normele sanitare care se vor respecta in scolile din Romania din septembrie? Norme sanitare in scolile din Romania Viata tuturor s-a schimbat dramatic odata cu criza sanitara, iar acum toti elevii si studentii vor lua parte a unui fenomen care nu .

Ultima ora. Medicul Virgil Musta, adevarul despre conditiile in care se vor redeschide scolile. Ce trebuie sa stie toti parintii

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes, din Timisoara, dezvaluie ce trebuie sa faca parintii si copiii inainte de inceperea scolii. Pentru ca a ramas mai putin de o luna pana la reinceperea cursurilor, medicul aflat in prima linie in lupta cu COVID-19 le transmite cetatenilor un mesaj prin care ii indruma cum sa .

Raed Arafat a facut anuntul dureros. Din pacate, a murit

Secretarul de stat, Raed Arafat a postat un mesaj de condoleante dupa ce Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a facut un anunt pe o retea de socializare. Mesajul de condoleante de la Raed Arafat Am pierdut astazi un pompier, un camarad, un prieten. Maiorul Ion Petre din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului pentru Situatii .

Angela Merkel a facut anuntul. Ce se intampla in Germania. Putina lume se astepta la asta

Germania este una dintre tarile europene afectate destul de grav de pandemia de coronavirus. Angela Merkel a facut noi precizari legate de relaxarea restrictiilor sanitare. Anunt important facut de Angela Merkel! Ce se intampla cu restrictiile in Germania Cancelarul german a anuntat ca exclude orice noua relaxare a restrictiilor sanitare impuse de autoritati, dat fiind .

Se dau 2.500 de lei de la Primaria Capitalei pentru aceste persoane. Gabi Firea a facut anuntul in campania electorala

Primaria Bucurestiului acorda femeilor care sufera de cancer mamar, pentru teste genetice care descopera posibila recidiva a acestei afactiuni, un ajutor in valoare de 2. 500 de lei. Gabriela Firea, actualul Primar, care se afla in campanie electorala pentru un nou mandat, a facut anuntul. Se dau cate 2. 500 de lei de la Primaria Bucurestiului pentru .

Vulpita a primit o noua lovitura. Rafaelo a facut anuntul

Dupa ce a fost depistata pozitiv la testul RT- PCR, pentru SARS-CoV-2, problemele parca se sfarsisera odata ce a stat numai in casa, alaturi de sotul ei, Viorel. Linistea s-a terminat, insa, odata cu perioada de carantinare. Veronica din Blagesti a primit o noua lovitura, luni, la Acces Direct: Rafaelo fara Vulpita. in schimb, o .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )