Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ai sa ramai surprins! Care este semnificatia politica a mustatilor din Turcia

Antena3 Antena3,
Ai sa ramai surprins! Care este semnificatia politica a mustatilor din Turcia

Se poate oare cunoaste orientarea politica a unui barbat doar privindu-i fata? Ei bine, in Turcia acest lucru este posibil intrucat mustata este adesea nu doar un simbol al masculinitatii, ci si o veritabila. continuă pe Antena3

Ponta: Romania va sprijini Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa de Rusia

Romania va sprijini Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei, inclusiv pentru ridicarea cotelor de export pe piata europeana a produselor agro-alimentare.

VIDEO Kim Jong-Un cere Chinei sa scoata de pe internet un filmulet in care este ironizat. Oficialii nord-coreeni: Filmul compromite grav demnitatea si autoritatea lui Kim Jong-Un

Kim Jong Un incearca sa convinga China sa scoata de pe internet un film satiric, in care liderul Coreei de Nord este prezentat in ipostaze amuzante. In anumite parti ale filmului se observa cum Kim Jong-Un este pacalit de catre presedintele american Barack Obama.

Vrei sa salvezi planeta? Vezi care este cel mai daunator aliment

Cel mai daunator aliment, in ceea ce priveste efectul asupra mediului inconjurator, este carnea de vita, arata un studiu publicat recent si citat de BBC News. Cresterea vacilor pentru obtinerea de carne necesit.

Ponta promite sprijin pentru Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, caRomania va ajuta Republica Moldova in fata sanctiunile impuse de Rusia. Sanctiunile si necazurile ajung, din pacate, in.

Care este reactia lui Vladimir Putin la criticile aduse. Rusia a cerut un acces securizat pentru expertii internationali la locul tragediei

Presedintele rus Vladimir Putin a dat asigurari luni ca Rusia va face tot posibilul pentru a favoriza o reglementare negociata a conflictului din Ucraina, dupa prabusirea avionului malaysian, si a cerut un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )